--> -->

Ar fi trădat și el Dinamo pentru FCSB: ”Mă duceam și eu”

Ajuns în Liga 3, Vali Lazăr îl felicită pe mijlocașul de 25 de ani, care a lăsat Polonia pentru a semna cu FCSB, și explică motivele pentru care crede că Sorescu a făcut acest pas.

”Vorbim de trădări?”

”Vorbim de trădări? E al nu ştiu câtelea jucător care se duce. Dacă el nu avea un mediu bun la Rakow şi a decis să vină aici, atunci a luat cea mai bună decizie pentru el.

Este un jucător care la Dinamo, în viitorul apropiat, nu se putea întoarce pentru că nivelul şi bugetul salarial nu îi permit asta. Sper să facă faţă pentru că e prietenul meu şi mă bucur pentru el. Iar de la FCSB are o rampă de lansare mai bună decât avea la Rakow.

Am avut în perioada de la Dinamo ofertă de la FCSB şi nu au fost decât nişte tatonăr. Mă duceam şi eu atuncI”, a spus Vali Lazăr, pentru as.ro.

E al 19-lea care ”trădează”

Deian Sorescu a evoluat 3 ani și jumătate la Dinamo și a devenit unul dintre liderii clubului din Ștefan cel Mare în perioada în care s-a aflat acolo. Suporterii se raportau la el ca la unul dintre dinamoviștii importanți, însă relația s-a rupt brusc în decembrie 2021, după un meci la Mioveni.

Dinamo a pierdut atunci, scor 1-2, iar suporterii din galeria roș-albilor l-au chemat pe Deian să le dea explicații. După ce a ajuns în dreptul lor, fanii i-au cerut tricoul, fotbalistul s-a conformat, însă suporterii i-au aruncat apoi echipamentul pe jos.

Sorescu l-a luat, a plecat la vestiare și acela a fost ultimul meci bifat pentru Dinamo, după care a fost vândut în Polonia. Acum ajunge la FCSB și devine al 19-lea jucător într-o astfel de ipostază, care semnează cu roș-albaștrii, după ce a fost și în curtea rivalei tradiționale.

Citește și

Sorescu către suporteri: ”Nu vreau să fiu judecat pentru trecut”