Ar fi șocul etapei! Prezența lui pe teren ar surprinde pe toată lumea

Duminică după-amiază, de la ora 16:30, se joacă unul dintre meciurile tari ale finalului sezonului regulat, iar pentru unii poate fi chiar partida anului. Gaz Metan – Dinamo este o partidă istorică pentru gazde, întrucât ardelenii nu au fost niciodată în primele 6 clasate la finalul campionatului în 75 de ani de existență.

După ce a pierdut doi dinți în urma unui atac dur al lui Iulian Cristea, Slavko Perovic a revenit la antrenamentele ușoare ale roș-albilor. Între timp, sârbul și-a ”completat” dantura, în urmă cu două zile, a început alergările ușoare și pregătirea, iar Dusan Uhrin este în cumpănă dacă să-l ia sau nu pe golgeterul echipei la Mediaș. Formația va pleca astăzi spre locul disputării partidei, iar Perovic a cerut să joace! Acum, decizia îi aparține antrenorului ceh, dar atacantul a solicitat să facă deplasarea, spunând că el vrea să marcheze.

Perovici are 8 goluri în 15 meciuri pentru ”câini”. El a fost faultat dur de către Iulian Cristea în ultimul Derby de România, dinamovistul fiind groggy după piciorul în gură aplicat de adversar. Atacantul a avut nevoie de control medical de specialitate.

Citește și:

Prestige Deluxe Aquapark Club și Prestige Hotel&Aquapark, reduceri la Târgul de Turism

[post-views]
[post-views]