--> -->

Ar fi o lovitură de proporții! CFR Cluj, negocieri de ultima oră, dar are și concurență

CFR Cluj a trecut acum în postura contracandidatei la titlu, U Craiova ocupând în prezent prima poziție a clasamentului. Ardelenii au reușit să le prelungească înțelegerile lui Arlauskis și Traore până la finele sezonului, dar apoi există riscul să-i piardă pe cei doi. Cel puțin.

Singurul care nu a semnat înțelegerea este George Țucudean, dar clujenii au pregătit o surpriză. Cum și Billel Omrani este accidentat, iar în atac sunt doar Mario Rondon și Lacina Traore, ”feroviarii” negociază revenirea lui Țucu-gol. Directorul sportiv al campioanei, Bogdan Mara, a anunțat această mutare ce poate fi surprinzătoare. ”Lui George i-a expirat contractul și, momentan, nu s-a ajuns la niciun numitor comun. Sunt discuții despre perioadă, despre bani. Când semnezi cu un jucător, sunt mai mulți factori. Sunt discuţii, dar încă nu i s-a prelungit contractul. Liber fiind, poate semna cu oricine, noi ne dorim să-l păstrăm, vom încerca. Să vedem dacă avem atuurile cele mai puternice”, a spus Mara la TelekomSport.

Și Dinamo București îl dorește pe George Țucudean, deja s-a luat legătura cu atacantul de 29 de ani, se așteaptă un răspuns concret din partea lui. Rămâne de văzut și ce vrea fostul golgeter al Ligii 1, care a avut un sezon delicat, marcat de problemele cardiace.

Citește și

Alexandru Rafila vorbește despre riscul infectării cu coronavirus pe plajă și în apa mării