Ar fi marea surpriză a derby-ului! Ce plan are Dusan Uhrin

Se apropie ceasul derby-ului dintre Dinamo și FCSB. Duminică seară, de la ora 20:00, cele două echipe se vor înfrunta pentru ultima oară în acest sezon de Liga 1. Este un duel de mare orgoliu, se anunță peste 30.000 de oameni la partida de pe Național Arena.

Roș-albii vor să spele insuccesul unei noi ediții în play-out, dar Dusan Uhrin are destul de multe bătăi de cap. Cehul are o idee asupra primului 11 cu care va aborda confruntarea, însă are o problemă uriașă. Nu știe cu cine va juca fundaș stânga, iar acest detaliu poate produce o mare surpriză la meci. Skovajsa este suspendat pentru partida cu FCSB, Corbu a plecat la Chindia, iar Sin nu este recuperat sută la sută. Astfel, Uhrin este tentat sa apeleze la o improvizație.

Conform Digisport, are în plan sa-l treacă pe Kostrna din fundaș dreapta în fundaș stânga, iar în locul acestuia, în bandă, să îl titularizeze pe Kilyen! Jucător adus pe ultima sută de metri, sub formă de împrumut, de la Viitorul Constanța. Fotbalistul de 21 de ani poate juca doar fundaș dreapta. A bifat 11 meciuri în ediția de toamnă pentru Sepsi, acolo unde Hagi l-a împrumutat în prima parte, Szabolcs a strâns 80 de minute în medie per partidă jucată. Ar fi prima apariție a tanarului în tricoul lui Dinamo. Până acum a fost doar rezervă neutilizată în 2020.

Citește și

Tricouri speciale pentru “câinii roșii”. Dedicație și aroganță către rivali

 

[post-views]
[post-views]