Ar accepta Dinamo, dar nu și CFR Cluj: ”Dacă mă vor, de ce nu?!”

Dinamo încă atrage, chiar dacă a rămas înțepenită pe penultimul loc în clasament.

Ulrich Meleke (22 de ani), ivorianul împrumutat de CFR Cluj la FC Voluntari, nu este mulțumit de modul în care a fost tratat de campioana României și se gândește la un transfer definitiv în vară.

Supărat pe ardeleni

Cumpărat de CFR după doar 12 partide jucate la FC Botoșani (între februarie și iulie 2021), Meleke nu a jucat niciun minut pentru clujeni. Odată cu venirea lui Dan Petrescu, ivorianul a fost împrumutat în septembrie la FC Voluntari. Aici a bifat 15 apariții.

”Sunt dezamăgit că nu am jucat la CFR Cluj, oricine este când nu joacă. Am muncit mult, dar este ceva ce nu poți controla și se întâmplă așa cum nu te așteptai. Nu am discutat personal cu Dan Petrescu, deoarece atunci când a venit eram deja în drum spre Voluntari.

Încerc să nu mă mă gândesc la ce se va întâmpla în vară. Sunt concentrat doar la ce fac aici, la Voluntari, apoi vom vedea care ce-mi va rezerva viitorul”, a spus Meleke, potrivit digisport.

”Dinamo? Sunt deschis”

Întrebat cum ar reacționa dacă ar fi dorit de Dinamo, Meleke a spus: ”Sunt doar un jucător care vrea să devină mai bun, să ajungă la un nivel cât mai înalt. De ce nu? Pot juca pentru Dinamo, dacă va exista interes cu adevărat pentru mine.

De ce nu? Voi fi acolo și voi da tot ce am mai bun pentru a-mi ajuta echipa. Sunt deschis să discut cu orice club mă dorește”,

450.000 de euroeste cota lui Ulrich Meleke, potrivit Transfermarkt.

Citește și

Transferul #12 la Dinamo: n-a mai jucat din august 2021