Situație șocantă într-un cămin de fotbaliști: „L-a înjunghiat cu foarfeca”

Au luat-o razna de tot! Un incident a fost aproape de a avea un deznodământ dramatic. Chiar la sediul clubului din Ștefan cel Mare, vineri seară, un scandal între doi puști de la grupe diferite ale secției de fotbal de la CS Dinamo, a relatat Prosport.

Este vorba de doi juniori, unul de 14 ani, altul de 16 ani.

Aproape de miezul nopții, la una dintre camerele căminului celor de la CS Dinamo, un puști de la grupa 2007, pregătită de Boris Keca, ar fi declanșat o răfuială asupra unor colegi de la grupa 2009, a lui Claudiu Delcea.

”Chestii adolescentine”

”Am primit un telefon de la o rudă a copilului să merg repede la cămin, că s-au întâmplat lucruri grave. Când am ajuns acolo, puștiul de la grupa lui Boris plecase deja pe picioare la Urgență, în Floreasca.

Din ce am înțeles, băiatul respectiv a venit peste ai mei în cameră, a lovit cu picioarele în ușă și a început să-i ia la bătaie pe cei doi juniori din încăperea respectivă. Nu cunosc exact motivele, dar probabil niște chestiuni adolescentine”, a povestit Cristian Delcea, antrenor CS Dinamo, pentru sursa citată.

Speriat, a atacat: ”Doi milimetri până la plămâni”

”Unul dintre băieții atacați a găsit o foarfecă, cu care își tăia jambierele, și, probabil pentru a se apăra, l-a lovit cu vârful obiectului într-un omoplat. Am auzit ulterior că i-ar fi produs o rană destul de serioasă, au lipsit vreo 2 milimetri până la plămâni.

Inițial, informația era că-l atinsese în picior, dar realitatea a fost alta. Înțeleg că băiatul ar urma să fie externat în cursul zilei de luni de la spitalul Grigore Alexandrescu, unde a fost mutat între timp.

Din câte știu, Poliția a luat prima dată declarații la spital, apoi pe portarul meu a trebuit să-l scot sâmbătă de pe teren pentru a oferi și el propria versiune. A fost în cameră la incident. Aveam meci cu cei de la «Iolanda Balaș», mai erau vreo două-trei minute până la start și l-am scos ca să stea de vorbă cu polițiștii, că nu puteau oamenii să aștepte până se termina partida”, a mai spus Delcea.

Ambele echipe se află la CS Dinamo în responsabilitatea lui Dănuț Lupu, coordonator al centrului!

Ce spune președintele Ionuț Popa

Ionuț Popa, președintele lui CS Dinamo, spune că a luat deja primele măsuri înaintea unei ședințe programate luni pe marginea incidentului

La rândul său, președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, a menționat incidentul care se putea lăsa cu o tragedie.

”Știm despre incident încă din seara producerii lui. Vom avea luni o ședință pe marginea subiectului. Oricum, pe trei dintre cei implicați i-am dat deja afară. Le oferim toate condițiile din punct de vedere sportiv, material, tehnic, dar dacă ei așa consideră că trebuie să se comporte, suportă consecințele normale.

Nu putem să punem paznic la fiecare ușă din cămin.

Din punctul meu de vedere, băiatul care a lovit cu foarfeca a vrut să se apere atunci. Nu el a declanșat scandalul. I-a produs o zgârietură colegului său, asta e ceea ce știu”, a reacționat președintele Ionuț Popa.

Citește și

Războiul se apropie de casa noastră! Mesaj RO-Alert în localități din Tulcea și Galați, duminică noapte.