--> -->

Apelul lui Mihai Neșu: ”Sper să vă uniți”

Fostul fotbalist și campion Mihai Neșu (39 de ani) a transmis un mesaj puternic la 10 ani de la teribilul accident care l-a țintuit în scaunul cu rotile. Fostul internațional român speră la o împăcare istorică între Gigi Becali și reprezentanții Armatei.

E prins la mijloc, Mihai Neșu nu știe cum să se împartă între FCSB, finanțată de Gigi Becali, și Steaua prietenului său George Ogăraru. Orădeanul s-ar bucura dacă cele două echipe ar ajunge la o înțelegere și ar fuziona.

Mihai Neșu s-a implicat în proiecte umanitare și sociale în ultimii ani. Acum, prin intermediul fundației sale, fostul jucător de la Steaua investește într-un centru de recuperare fizică la Oradea. Mulți oameni din fotbal au încurajat donațiile pentru acest proiect.

Neşu a jucat 7 ani la Steaua şi FCSB, iar acum ține cu ambele echipe: cu FCSB în lupta la titlu şi cu Steaua prietenului Ogăraru în bătălia pentru promovarea in Liga 2. ”Mi se pare că niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă. Sper să se unească la loc”, a declarat fostul fundaș pentru AS.ro.

Mihai Neșu este un adevărat exemplu pentru ceilalți. ”Trebuie să trecem cu zâmbetul pe buze peste orice, că altfel e mai greu! Viaţa mea şi starea de spirit s-au îmbunătăţit. Dumnezeu mi-a găsit un rost, chiar şi în situaţia asta, să fiu poate chiar mai de folos decât atunci când jucam fotbal”, a mai adăugat fostul internațional.

Citește și

Andrei Cristea știe unde e salvarea lui Dinamo: ”Pentru asta ar fi păcat să retrogradeze”