--> -->

Anunțul URIAȘ al lui Il Luce pentru Dinamo: ”Încerc să conving”

Dinamo va scăpa de o echipă întreagă în această iarnă, deja au plecat trei jucători, iar alți zece vor discuta rezilierea contractului în zilele următoare, după etapa cu Farul, de luni seară.

Mircea Rednic a anunțat de zilele trecute că a discutat termenii unei colaborări cu Mircea Lucescu, antrenorul multiplei campioane a Ucrainei, Dinamo Kiev, grupare ce a jucat în grupele Champions League.

A mai ajutat

Pe lângă amicalul pe care l-a organizat în urmă cu mai multe luni, pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru licenţă, ”Il Luce” ar fi dispus să îşi trimită câţiva juători tineri împrumut la Dinamo.

Deşi mutările nu sunt sigure, tehnicianul lui Dinamo Kiev a afirmat că va încerca să îi convingă pe cei din conducere, întrucât juniorii ar căpăta experienţă, iar ”câinii” fotbalişti de mare perspectivă.

”Construcția acelui stadion și aș vedea viitorul în roz”

”Poate că Dinamo ar fi trebuit la un moment dat să facă ceea ce a făcut Rapid, să o ia de jos, să reconstruiască baza, o altă echipă.

Se fac eforturi mari să o salveze şi ar fi foarte bine, pentru că nu s-ar întârzia revenirea în prim plan a unui brand şi a unei echipe cu un trecut extraordinar.

Îmi doresc foarte tare să înceapă construcţia acelui stadion şi atunci văd viitorul lui Dinamo în roz.

(n.r. aţi împrumuta jucători la Dinamo?) Dacă s-ar putea, aş încerca să conving conducerea, câţiva dintre jucătorii mai tineri, cu perspectivă de a ajunge la echipa naţională, să poată juca într-un campionat străin.

Dar nu depinde doar de mine şi nu eu pot să iau decizii”, a declarat Mircea Lucescu, conform Telekom.

Citește și

Rednic despre ședința suporterilor pe autostradă: ”Eu i-am protejat”