--> -->

Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu: ”Pur și simplu nu avem de ce să mai rămânem la Dinamo”

Dinamo încearcă să-și revină pe plan sportiv, fiind în prezent pe loc de retrogradare în clasament, prima ocazie este duminică seară, de la ora 21:30, în meciul cu CFR Cluj.

Vor să iasă din insolvență la anul

Totodată, clubul încearcă să rezolve financiar situația, după ce pe 4 septembrie a primit ”verde” din partea judecătorului sindic în privința noului plan de reorganizare modificat. Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au fost optimiști luna trecută, după aflarea veștilor, au transmis că în 2024 cu siguranță Dinamo va rezolva cu insolvența.

Astăzi, într-un interviu acordat GSP, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a transmis cum își vede el viitorul vizavi de relația cu Dinamo. El s-a apropiat de club în vara 2021, când gruparea a intrat în insolvență. După ce clubul va ieși din insolvență, misiunea lui se încheie.

Pe lege

„Pur legal nu avem de ce să rămânem la Dinamo! Dacă vom rezolva cu bine, evident că voi rămâne cu sufletul întotdeauna pentru Dinamo. Am revenit după retrogradare și reușim să salvăm clubul. Despre ceea ce se va întâmpla cu clubul, vorbiți cu acționarii.

Dinamo este un club care impune performanța, dincolo de așteptările de creștere economică, durabilă, sustenabilă, organică… Suporterul dinamovist e foarte exigent. Clubul a obișnuit suporterii cu performanță, cu rigurozitate. În această lume mercantilă de astăzi, rigurozitatea poate fi susținută doar cu bani.

”Ar constitui un conflict de interese”

Dacă există resursele necesare, este extraordinar, dacă nu există, acționarii să se gândească profund, fiindcă niciun suporter nu va suporta mediocritatea acestui club.

(Veți rămâne la Dinamo într-o formă sau alta?) Nu cred că este cazul, nu există premise acum. Singura atribuție legală este de a salva clubul prin planul de reorganizare. Astăzi, ar constitui un conflict de interese pe care nu ni-l dorim”, a explicat Răzvan Zăvăleanu pentru GSP.

Citește și

Dezvăluirea unui dinamovist: „Pentru o noapte am fost jucătorul Rapidului!”. Putea ajunge și în Ghencea