Anunțul lui Paul Anton: ”Respect”

Echipa antrenată de Ionel Gane va pleca azi (ora 17:55, Aeroport Internaţional Henri Coandă – Otopeni) cu avionul spre Timișoara și, mai departe, cu autocarul la Arad pentru duelul cu UTA, programat duminică, la ora 20:45, pe „Arena Francisc Neuman”, noul stadion al campioanei provinciei.

Dinamoviștii se vor instala la Ibis Styles Arad, acolo unde sunt așteptați suporteri ai formației din Transilvania, și vor reveni în Capitală a doua zi după meci, luni dimineață, tot cu un avion al companiei Tarom, la ora 9:10, de pe Aeroport Traian Vuia – Timișoara.

Din lotul deplasat va face parte și Paul Anton, s-a rezolvat situația sa. Mijlocașul de 29 de ani va rămâne la echipa din Ștefan cel Mare! Era dorit de Erzurumspor, din prima ligă turcă, cu un salariu foarte bun pentru internațional, așa cum a mărturisit și Mario Nicolae.

Doar că gruparea din Capitală a dorit ca Paul să continue neapărat cu Dinamo, fiind un fotbalist important și unul dintre cei mai iubiți fotbaliști de către suporteri. Spre deosebire de alte dăți, nu a mai cedat un fotbalist de valoare la prima strigare!

„Am contract cu Dinamo și-l respect. Voi munci ca si până acum, sunt concentrat la fiecare zi aici, vrem să obținem rezultate cât mai bune. Nu este acum momentul promisiunilor, ci al faptelor. Doamne ajută să fim sănătoși, și la echipă, și acasă, toată lumea!”, a declarat Paul Anton pentru Gazeta Sporturilor.

Mijlocașul a marcat 3 goluri și a oferit un assist în 13 meciuri.

Citește și

Iohannis, la schi la o zi după tragedia de la Matei Balș: ”Vă invit să veniți”