Anunțul ieșenilor vizavi de Andrei Cristea, tocmai în preajma meciului capital cu Dinamo

Dinamo va juca miercuri la Iași, pe un teren unde a obținut doar o victorie în 10 deplasări! Iar acum ”câinii” o pot îngropa definitiv pe Poli pe unul dintre cele două locuri care retrogradează direct.

Exclus din lot în urmă cu câteva etape de antrenorul Nicolo Napoli, golgeterul Andrei Cristea rămâne la Poli Iași. Teoretic.

„Consiliul Director al ACSM Politehnica Iași s-a întâlnit marți, 04.05.2021, cu Andrei Cristea, iar în urma discuției purtate cu el a hotărât ca jucătorul să rămână la dispoziția clubului până la expirarea contractului”, a anunțat clubul ieșean.

Totodată, oficialii din Copou au subliniat faptul că antrenorul Nicolo Napoli se bucură în continuare de încrederea conducerii: „Consiliul Director a hotărât acordarea unui vot de încredere antrenorului principal Nicolo Napoli, staff-ului și echipei în vederea îndeplinirii obiectivului: menținerea în Liga 1”.

CD al Politehnicii a mai decis împuternicirea lui Ion Bucu de a semna acte adiționale la contractele jucătorilor pentru acordarea unei prime de realizare a obiectivului.

Andrei Cristea și Nicolo Napoli au avut un scandal uriaș la finalul lunii aprilie. Problemele dintre cei doi l-au făcut pe Nicolo Napoli să declare că pleacă de la echipă dacă Andrei Cristea nu e exclus din lot.

„Calcan a greșit pe teren la o fază, a dat mingea afară singur, iar eu am avut o reacție. A fost o fază normală de joc în care jucătorii greșesc și antrenorii încearcă să facă mai bine. Dar astăzi, el trebuia să vină la mine în vestiar să-mi spună, nu să iasă în fața jucătorilor.

S-a băgat în față la toți și pentru asta l-am jignit, da. Vii la mine în vestiar, vorbim între patru ochi. L-am dat afară. Și pe el, și pe Andrei Cristea. Am cerut Comitetului Director să-i excludă pe Cristea și pe Calcan. Asta e propunerea mea. Dacă nu vor pleca ei, plec eu. Ce a făcut Andrei Cristea? A urlat la mine în timpul meciului, că sunt un antrenor de ….. Este sub demnitatea mea să ascult asta. Eu am venit cu inima deschisă la Poli Iași, nu să mă lupt cu fotbaliștii din interior”, a declarat Nicolo Napoli pentru ProSport.

În afara lui Andrei Cristea și Andreiaș Calcan, primii doi golgeteri ai echipei, care nu sunt pe lista lui Napoli, Iașiul nu se poate baza pe alți trei fotbaliști contra roș-albilor. Laurențiu Brănescu a suferit o fisură de piramidă nazală, Platini este suspendat, iar Răzvan Popa tocmai a fost infectat cu coronavirus.

Citește și

Andrei Caramitru, dur: ”Faci nuntă și paranghelie în mijlocul pădurii, atât”