Anunț uriaș despre noul stadion Dinamo: s-a semnat! Unde va fi locația

Fanii din programul DDB au făcut un anunț major în privința proiectului noului stadion al lui Dinamo, oferind o rază de speranță pe seama acestui subiect. Totul devine palpabil.

Pe locul actualului stadion

Astăzi, într-un mesaj intern din DDB, s-a transmis că Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții, a semnat contractul pentru locația viitoarei arene. Ar urma să fie ridicată în locul stadionului actual, nu în zona velodromului, cum prevedea varianta anterioară.

În același timp, fanii susțin că a fost realizată și documentația preliminară pentru studiile de fezabilitate și prefezabilitate. Următorul pas este scoaterea la licitație a proiectului propriu-zis.

Ultimul cuvânt în privința formei, capacității și a dotărilor ar trebui să îl aibă CS Dinamo.

Ce va urma

”Intr-o declaratie data in aceasta seara, dl. Adrian Cefalan – Director Investitii al Companiei Nationale de Investitii – a confirmat ca a fost depasit obstacolul birocratic anuntat luna trecuta (rezilierea contractului semnat cu CS Dinamo pentru vechiul amplasament – Velodrom), semnându-se deja contractul pentru locatia stadionului central.

Totodata este aproape finalizata documentația preliminară de studiu de prefezabilitate si fezabilitate (nr de locuri fiind cel mai important detaliu), urmand ca in curand sa fie licitat si semnat contractul in acest sens pentru predarea acestora de catre proiectantii si arhitectii care le vor întocmi (2-3 luni pana la predare termen estimativ), apoi beneficiarul CS Dinamo va aviza forma/capacitatea/designul final!”, se arată în mesajul postat pe pagina de facebook „Noul stadion Dinamo”.

Citește și

Da, Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase: ”A spus-o clar”