--> -->

Anunț uriaș al lui Ovidiu Burcă: „Vineri primim acest răspuns”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit la sosirea în România din cantonamentul din Slovenia.

Burcă a vorbit despre stagiul de pregătire încheiat cu înfrângerea cu Dinamo Kiev, 1-4, și despre noii jucători de la Dinamo.

Ovidiu Burcă: „Jucătorii noi au înțeles ce înseamnă Dinamo”

„Cred că una peste alta e un stagiu reușit. Și jucătorii noi au înțeles, cred, ce înseamnă Dinamo, deși încă nu au luat contact cu suporterii. Mai avem în față 10 zile. Întâlnim un adversar foarte bun (n.r. – CSU Craiova) și cred că săptămâna asta ne ajută. Lucrurile arată mult mai bine ca în vara anului trecut.

Sunt destul de multe schimbări. Am schimbat liga, am schimbat la nivelul lotului. Mai căutăm întăriri, pentru că avem nevoie de jucători care să facă față direct la nivelul SuperLigii. În Liga 1 nu vom întâlni adversari ușori. Depinde ce vom face noi, dacă vom avea din nou starea de spirit pe care am avut-o când am promovat. Avem și jucători noi, sper să se integreze”, a declarat Burcă.

Burcă: „Mâine primim răspuns de la FIFA”

Burcă a vorbit și despre interdicția la transferuri, care poate fi ridicată vineri de FIFA. În caz contrar, Dinamo trebuie să plătească aproximativ 400.000 de euro datorii către foști jucători.

„Noi am spus că se vor parcurge niște etape, chiar suntem pregătiți. Mâine (n.r. – vineri) așteptăm verdict de la FIFA. Dacă va fi negativ, se vor face plățile către jucătorii [care au depus memorii]”, a declarat Burcă.

Pentru spectacol, cred că e bine că mergem în Ghencea cu FCSB. Noi suntem mai obișnuiți ca FCSB acolo, poate că e un lucru pozitiv. Dincolo de la rivalitățile astea, și FCSB și-a dorit Dinamo în prima ligă.

Când Rapid s-a întors după 4 ani în prima ligă, a fost o bucurie și pentru suporterii echipelor adverse. E o postură care nu îmi displace, aceea de a fi tratat de sus. Îți rămâne un singur lucru de făcut, de a contrazice ce cred alții despre tine”, a comentat tehnicianul dinamovist.

Citește și

Dan Bittman, incident într-un avion Tarom: ”Caută o scară să ne dea jos”