--> -->

Anunț ferm: ”Vreau să reziliez cu FCSB și să semnez cu Dinamo”

Dinamo poate efectua în aceste zile noi transferuri, înainte de startul competiției, în liga a doua, debutul sezonului fiind prevăzut pe 6 august.

Mijlocașul Ovidiu Horșia, 21 de ani, care mai are două sezoane de contract cu FCSB, este pe lista de priorități a ”câinilor”, existând tratative ca el să vină să joace la gruparea din Ștefan cel Mare.

”Nu cred să fie o problemă”

Ovidiu Horșia a jucat la FCSB 2 A Clinceni în prima repriză a amicalului cu Dinamo, a dat un assist, iar mijlocașul de 21 de ani a vorbit pentru Fanatik despre venirea în Ștefan cel Mare.

”Aștept și eu zilele astea să se concretizeze ceva cu Dinamo. Nu e încă 100% nimic. Mai am doi ani contract cu FCSB, numai că vreau să reziliez.

Nu cred că o să fie probleme și am înțeles că o să îmi dea foaia de reziliere să o semnez. Acum sunt bine din punct de vedere fizic, mi-am revenit și eu după accidentarea gravă. Să vedem ce planuri au și ce jucători vor să mai aducă.

Am jucat 45 de minute la FCSB 2 în amicalul cu Dinamo. Dinamo s-a mișcat bine în prima repriză, pentru că au fost câțiva jucători cu experiență. În a doua repriză s-a văzut că s-au făcut schimbări și sunt mai mulți copii”, a declarat mijlocașul.

Horșia nu duce lipsă de oferte

Jucătorul FCSB-ului însă mai negociază și cu două echipe din SuperLigă, iar Dinamo trebuie să se miște repede dacă vrea să îl transfere: ”Nu mi-e teamă că o să fiu primit rău de suporterii lui Dinamo.

Trebuie să discut și eu cu cei din conducere și cu impresarul meu. Nu am fost un jucător exponențial pentru FCSB și nu cred că va fi o problemă. Mai sunt în discuții și cu alte echipe din prima ligă. Unii în insolvență, alții cu alte probleme. Am negociat cu CS Mioveni și Hermannstadt”.

Ce-l sperie

Neplătit de 11 luni la Mediaș, la Gaz Metan, echipă ce-a falimentat, fotbalistul a mărturisit ce-l face să tremure.

”Sincer mi-e teamă să merg la orice echipă acum după ce am pățit la Mediaș. Am fost neplătit 11 luni de zile. Am de recuperat 60.000 de euro din salarii, prime și chirii. Nu mai am nicio șansă să recuperez vreun ban. Și m-am mai și accidentat. A fost o perioadă foarte grea”, a declarat jucătorul.

Citește și

Rareș Bogdan despre religia copiilor săi: ”Am înțelegere cu soția”