Anunț de ultimă oră al lui Orban. Detalii despre purtarea măștilor de protecție

Valul tot mai mare de infectări cu noul Coronavirus i-a pus pe gânduri pe cei din Guvernul Orban. Premierul a declarat azi că ar putea impune măsuri noi pentru purtarea măștilor de protecție.

hotel iceberg balcic-->

“Am primit informații de la specialiști care arată că există și în aer liber spații unde se creează o mare aglomerație: în piețe, pe faleză etc. Analizăm acest aspect și s-ar putea impune obligativitatea purtării măștii și în anumite spații deschise”, a declarat Ludovic Orban. Un alt punct de discuție este reprezentat de limitarea programului teraselor. Premierul Orban scoate însă din calcul măsuri care să afecteze activitatea economică a României, și așa slăbită de lunile de pauză.

hotel pam beach olimp-->

Orban a luat în discuție și perioada în care va avea loc campania electorală. “Am luat decizia de a pregăti un ghid pentru toţi candidaţii şi voluntarii noştri în cadrul campaniei, un ghid de organizare a activităţilor de campanie care să reducă riscul de răspândire a virusului, adică obligaţia pentru fiecare voluntar de a purta mască, de a nu acţiona în grupuri mai mari de trei, patru persoane, de a avea dezinfectant la ei”, a completat prim-ministrul României.


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed