--> -->

Antrenorul ales de Dinamo: ”E sincronizare”

Dinamo Bucureşti încearcă să stabilizeze situaţia după retrogradarea în Liga 2 şi a luat legătura cu antrenorul dorit, cu care să abordeze noul sezon. Însă, asupra mutării planează incertitudinea.

A recunoscut negocierile cu clubul

După plecarea lui Gică Mihali, Dinamo a început căutările pentru un nou antrenor. În acest moment, echipa este antrenată de Iulian Mihăescu, secondat de Ionel Augustin.

Mai mulţi tehnicieni au fost abordaţi, printre care şi fostul fundaş de la Rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi Universitatea Craiova, Ovidiu Burcă.

Antrenorul de 42 de ani, care a reuşit să promoveze cu CSM Slatina la începutul carierei, s-a despărţit de echipa cu care a reuşit performanţa şi e liber de contract. Sâmbătă, la ora 11:00, Dinamo se va deplasa la Slatina pentru un joc amical. După 0-1 cu Chiajna și 0-5 cu Unirea Slobozia.

Alb-roşii au intrat pe fir, dar s-au lovit de răspunsul lui Ovidiu Burcă. Acesta a investigat situaţia de la Dinamo Bucureşti şi, pentru moment, n-a dorit să-şi asume un risc pentru cariera sa, în ciuda brandului cu care ar fi urmat să semneze.

”Instabilitate mare”

„Am fost la un meci să-i urmăresc şi acolo m-am întâlnit cu mai mulţi dinamovişti, l-am văzut pe domnul Zăvăleanu (n.r. – administratorul judiciar).

De la a merge să vezi un meci şi nişte discuţii amicale, e cale lungă, mai ales că e acum e o instabilitate mare la Dinamo. Nu doar pentru mine, dar pentru orice antrenor să mergi într-un mediu cu atâtea incertitudini, nu e chiar ok. Vom vedea ce ne va rezerva viitorul”, a declarat Ovidiu Burcă pentru Orange Sport.

„Am avut o discuţie, dar încă o dată spun. Lucrurile sunt departe de a fi conturate, lipsesc multe lucruri. Lipseşte administratorul special. Lipseşte stabilitatea sau un preşedinte, cum vreţi. Un director sportiv lipseşte. Lipsesc banii, lipseşte bugetul.

Lipseşte organigrama, apoi investiţiile care ar trebui să existe la un club precum Dinamo. Am văzut că oamenii se chinuie să ţină jucătorii, să-i plătească pentru a nu deveni liberi. Într-un alt context, cu mare drag. Dinamo e tentant pentru orice antrenor, mai ales pentru unul ca mine, care e la început de drum.

Sincronizarea ar fi, dar contextul e unul complicat. Îmi doresc să vină cineva, să creadă în portuinitatea asta. Să ai Dinamo, iar datoriile nu sunt aşa de mari pe cât se vehiculează”, a mai spus Ovidiu Burcă pentru Orange Sport.

Citește și

Ce a cerut Nedelcearu, ce a zis MM Stoica: ”E important startul”