Antrenor italian la FCSB. Anunțul lui MM Stoica

FCSB ar putea schimba antrenorul din vară. Toni Petre a anunțat că vrea să poarte o discuție cu oficialii FCSB dacă va continua sau nu din vară.

Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali ar putea lua în calcul să aducă un antrenor italian având în vedere rezultatele tehnicienilor din Italia la noi în țară.

FCSB ar putea schimba antrenorul. Anunțul lui Mihai Stoica

„Orice antrenor din Serie B vine în România şi pictează. Uite ce a făcut Zenga în România. Bergodi, Napoli. De Zerbi, om care a avut legătură cu România. Italienii au cei mai mulţi antrenori buni. OK, vârfurile sunt Guardiola, Klopp. Italienii au o şcoală de fotbal excepţională, niciodată italienii nu o să aibă antrenori slabi.

Ar putea să fie (un antrenor italian pe banca FCSB din sezonul viitor – n.r.). Cred că ar fi dispuşi. Nu trebuie să înveţe limba română. Am avut antrenori italieni, cărora n-o să le dau numele, care au fost dispuşi să vină şi n-au venit, că nu s-a dorit.

Italienii ştiu şi cum să gestioneze situaţia cu patronul. Când eşti salariatul cuiva, îi urmeză politica. Nu poţi să fixezi tu obiective, că după se vede la exerciţiul financiar”, a spus Mihai Stoica, pentru OrangeSport.

Citește și:

Sfântul Calinic de la Cernica, prăznuit astăzi