--> -->

Antonia, între engleză și română „De aceea nu vreau să merg la TV”

Antonia a vorbit despre marea ei vulnerabilitate, dezvăluind de ce refuză să ofere interviuri chiar și în mediul online, frumoasa vedetă recunoscând că are traume din trecut.

Antonia a lansat de curând un nou hit, în colaborare cu artistul Florian Rus, prilej cu care a făcut câteva confesiuni despre cea mai mare teamă pe care o are de când a devenit celebră.

Considerată de mulți drept cea mai frumoasă femeie din România, partenera lui Alex Velea este, pe cât de atrăgătoare și aparent greu de abordat, pe atât de timidă.

Răutățile de care s-a lovit până acum în viață i-au adus tot felul de anxietăți, lumea judecând-o și etichetând-o în tot felul. Marea problemă a vedetei, care a locuit ceva vreme în SUA, este că se simte mai liberă și mai sigură pe ea când vorbește în engleză decât atunci când povestește ceva în limba română.

„Mă blochez în română”

Au fost momente de debusolare în viața artistei, unele în care nu se mai identifica deloc cu mediul în care trăia.

Potrivit propriilor sale confesiuni, făcute prin intermediul contului de Instagram, au existat clipe în care a simțit că nu aparține României și Statelor Unite. Reamintim că în America a trăit 12 ani!

Interpreta single-ului „Dududum” a mărturisit că a fost deseori criticată pentru că se adresează mai des în engleză pe rețeaua de socializare mai sus amintită. Vedeta recunoaște că o face și pentru că are mulți urmăritori străini, având prieteni în Las Vegas și statul Utah. Apoi, focoasei șatene îi vine mai lesne să se exprime în această limbă.

„Am multe de spus și mi-aș dori să mă exprim mai des. E evident că în engleză îmi este cel mai ușor. În limba română mă blochez. De aceea nu vreau să merg la TV, în podcasturi. Simt că nu mă voi exprima corect.

Mă ia anxietatea, devin timidă. Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum: âEști proastă, nu știi să vorbeștiâ. De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înțeleagă, o va face. Cine vrea doar să haterească, tot o va face”, povestește Antonia.

Noua melodie, compusă de EMAA și Bastien

Începutul lui 2023 pare să fie promițător pentru Antonia. Vedeta speră ca odată cu lansarea melodiei „Dududum”, scoasă pe piață cu Florian Rus, să intre din nou în grațiile publicului.

Cântăreața a fost, de altfel, în urmă cu câțiva ani, una din cele mai difuzate la radio. Un exemplu grăitor în acest sens e super-hitul „Marabou”, dar nu a fost singurul ei succes!

Melodia „Dududum” a fost compusă de EMAA, Bastien și Florian Rus. Clipul piesei are peste un milion de vizualizări în două săptămâni de la lansare.

Citește și

Care sunt cele mai frumoase orașe din Europa de care mulți turiști nu știu. O locație este chiar în România