Anonymous: ”3 zile, golim conturile rușilor”

Grupul internațional de hackeri anonimi, Anonymous, a publicat un anunț care vrea să bage spaima în ruși!

Anonymous le-a transmis un mesaj cât se poate de explicit locuitorilor Rusiei, a 9-a populație a lumii, cu aproape 146 de milioane de locuitori.

Dacă nu eliberează în termen de 72 de ore propriile conturi, spre nu mai putea fi folosite de aparatul condus de Vladimir Putin, grupul de hackeri pregătește cel mai mare atac cibernetic.

Bagă spaima în ruși: ”Altfel veți pierde toți banii”

”Am văzut cum soldații ruși au omorât civili în Ucraina, de ceva vreme.

am pregătit o expediție specială pentru voi! Guvernul vostru se folosește de banii voștri pentru a distruge o țară mare.

Nu vom permite asta! Cetățeni ai Rusiei, pe 3 martie 2022, toate conturile voastre vor fi golite și sumele vor fi transferate în serviciul apărării ucrainene.

Acțiunile noastre au provocat deja pagube importante armatei rusești, dar așteptați-vă la cel mai mare atac cibernetic din istoria lumii! Aveți trei zile să vă eliberați conturile personale, altfel veți pierde toți banii.

Nu vrem acest război, ci doar să restabilim justiția în lume. Suntem Anonymous, suntem o legiune, așteptați-ne!” este mesajul rostit de o voce bruiată, pe fondul sonor al unei melodii menite să înfricoșeze oponentul.

Au dat iama în ruși

În ultimele zile, Anonymous “a spart” peste 300 de site-uri web guvernamentale, mass-media de stat și bănci din Rusia în ultimele 48 de ore, majoritatea fiind în prezent offline.

Printre site-urile atacate de grupul internațional de hackeri anonimi se numără și site-uri web ale unor bănci importante din Belarus, inclusiv Belarusbank, Priorbank și Belinvestbank. Accesul la site-urile belarusbank.by, priorbank.by, belinvestbank.by este oprit, relatează agenția Ukrinform, citată de G4Media.

Anonymous a divulgat, de asemenea, baza de date a Sberbank din Rusia în rețea și a distrus site-ul web al Ministerului Muncii și Protecției Sociale al Federației Ruse.

“Dărâmăm sistemul cibernetic financiar și guvernamental rusesc în timp ce ei fac mișcări de trupe lor în Ucraina”, a adăugat Anonymous.

Citește și

Rusia ne avertizează: ”Așa aveți liniște”