Andrei Radu, o opinie diferită de liderii echipei: ”Avem încredere”

Dinamo va întâlni Academica Clinceni în etapa a 3-a a Ligii 1, luni seară, de la ora 21.30, pe arena din Ștefan cel Mare. Dario Bonetti a făcut și el un apel la suporteri pentru a sosi la stadion. Jucătorii ar avea și ei nevoie de sprijinul fanilor.

Dacă mulți dintre jucătorii cu experiență ai roș-albilor s-au plâns în ultimele zile de situația financiară a clubului, vorbindu-se și de plecare, Andrei Radu, fundașul stânga, a avut o altă opinie.

Fundașul stânga Andrei Radu, integralist în primele două etape ale acestui sezon, autorul unui gol spectaculos în ediția precedentă cu Astra Giurgiu, în semifinalele Cupei, a vorbit într-o conferință de presă despre următorul meci în Liga 1.

„Suntem într-o stare bună de spirit, încercăm să obţinem victoria în acest meci. Avem încredere în oamenii care au venit aici și sperăm să se rezolve toate problemele pe viitor. Suntem uniţi în continuare şi încercăm să dăm tot ce putem pentru fani şi pentru culorile lui Dinamo. Este normal ca unii jucători să fie nemulţumiți, dar dacă am rămas aici trebuie să ne concentrăm pentru performanţă şi în momentul acesta eu cred că am depăşit oarecum această parte a nemulţumirilor”, a declarat Andrei Radu.

„Se simte lipsa jucătorilor experimentaţi, este greu să îi înlocuieşti, însă trebuie să facem un grup puternic prin dorinţa de rezultate şi dorinţa tinerilor de a face performanţă. Eu mă aştept la un meci bun din partea noastră, pentru că încep să se lege nişte relaţii de joc. Jucăm acasă şi vom avea fanii de partea noastră, asta contează foarte mult. Îmi doresc foarte mult să câştigăm această partidă, suntem montaţi pentru acest lucru”, a subliniat jucătorul dinamovist.

Citește și

Ludovic Orban s-a dezlănțuit și a făcut acuzații grave: ”Eu nu cedez, ca la Mărășești, Mărăști și Oituz”