Andrei Nicolescu, vehement după escapada rapidiștilor Borza și Albu: „Dacă erau Politic și Amzăr…”

Andrei Nicolescu a lansat acuzații șocante după escapada lui Andrei Borza și Alexandru Albu de la Rapid, fotbaliștii care au fugit în club din cantonament!

Administratorul special al lui Dinamo a răbufnit când i s-a readus aminte despre poza făcută de Eugen Voicu la Cluj și a ripostat cu o replică neașteptată.

Andrei Nicolescu: „Toți spuneau că n-avem oameni cu expertiză în club”

Chestionat din nou, la DigiSport, de Radu Naum, cu privire la poza neinspirată pe care și-a făcut-o Eugen Voicu alături de un trofeu cucerit de CFR Cluj, Nicolescu a ripostat și a adus aminte de escapada celor doi fotbaliști de la Rapid.

Administratorul special al „câinilor” e convins că ar fi fost supus unei adevărate revolte din partea opiniei publice dacă evenimentul ar fi avut loc la clubul său, spre deosebire de ce s-a întâmplat în Giulești.

„(n.r. – despre poza lui Eugen Voicu) Sunt reacții diverse, nu mai are rost să le comentez, mă amuză un pic că se dă prea multă importanță.

Sunt convins că dacă escapada lui Borza și Albu era la Dinamo cu Politic și Amzăr spre exemplu, toți spuneau că mamă, păi n-au oameni cu expertiză în club, n-are cine să conducă. Orice se va întâmpla la Dinamo se va analiza cu tentă negativă, dar ne-am obișnuit!

A fost un moment în care domnul Voicu a văzut scris Dinamo de trei ori acolo pe Cupă și a dorit o poză. Poate a fost neinspirată poza, dar fiecare comentează cât își dorește”, a declarat Andrei Nicolescu, la Digi Sport.

Eugen Voicu, reacție vehementă

„Fotografia cu o cupă pe care este inscripționat de multe ori “Dinamo București” (n.r. – Cupa României pe care era scris și Dinamo) reprezintă un gest făcut într-un context privat care conține o doză implicită de autoironie.

Înțeleg că pot exista diverse interpretări ale acestui gest. Sunt acționar la Dinamo. Este o onoare, o responsabilitate, o misiune. Dar, cu siguranță, nu este un concurs de popularitate. Treaba mea este ca Dinamo să aibă toate resursele necesare pentru a reîncepe să câștige trofee. Cupe! Restul este irelevant.

Răfuielile minore, manipularea grosolană, vânătorii de scandal și revoltele mimate ipocrit de cei care, până în urmă cu câteva luni, își doreau falimentul clubului, iar acum îi dau târcoale, nu mă interesează. Suporterii adevărați, care sunt dominanți, știu să facă diferența sănătoasă dintre irelevant și esențial”, a declarat Eugen Voicu, pentru ProSport.

Citește și

Cinci sfaturi pentru tineri ale părintelui Teofil Părăian