--> -->

Andrei Nicolescu: ”Nu este o fugă pentru a mai adăuga un acționar”

Dinamo a prezentat deunăzi trei noi companii care au venit alături de club, în calitate de sponsori, două firme fiind pe barter, una ajutând cu o sumă, modică, este vorba de Fan Courier.

Un singur nume nou, până acum

Reprezentanții clubului caută mai departe să atragă investitori la gruparea din Ștefan cel Mare, iar Andrei Nicolescu, administratorul special și acționar Red&White, a explicat în ce stadiu mai sunt discuțiile cu potențialii viitori finanțatori.

După aprobarea noului plan de reorganizare modificat, pe 4 septembrie, cei de la Renovatio s-au alăturat acționariatului R&W și atât, momentan.

„Am înaintat discuțiile cu celălalt potențial investitor despre care vorbește toată presa, dar, fiind într-o zonă foarte structurată, este o chestiune care ține de un ritm pe care fiecare și-l impune. Mai avem niște discuții principiale cu înca doi sau chiar trei potențiali investitori.

La momentul acesta, structura acționariatului este un pic mai complexă. Deciziile, în interiorul acționariatului, sunt bazate pe niște principii la care am aderat cu toții și, evident, nu mai este o decizie a mea sau a lui Eugent, ci una comună. Nu este o fugă pentru a mai adăuga un acționar”, a declarat Nicolescu la emisiunea ”7/9 Dinamo” la Playsport.

”Niciun cal alb, niciun prinț”

”Aș vrea să nu uite nimeni că în ianuarie 2023 n-a venit niciun cal alb și niciun prinț, deși în media cred că ați auzit foarte mulți prinți și cai albi, pe care, dacă îi ascultam, acuma cred că jucam în Liga Campionilor sau anul acesta cred că ne băteam la campionat. Dar eu nu i-am văzut. În ianuarie, m-am văzut pe mine și pe Eugen.

Am fost la o întâlnire în iulie 2022, la o masă foarte mare organizată la TZA, plină de dinamoviști și fiecare avea soluții.

Din iulie 2022 și până în ianuarie 2023, eu nu am văzut pe nimeni. Banii alocați în proiect de mine, de când Red and White a intrat în acționariat, sunt cam patru milioane (n.red euro) și un pic”, a declarat Andrei Nicolescu, în cadrul emisiunii ”Dinamo 7/9”.

Citește și

Fost ministru al Economiei: ”Limitarea plăţilor cash nu este despre combaterea evaziunii, este despre control”