--> -->

Andrei Nicolescu, mesaj pentru dinamoviști: ”Vrem să luptăm la promovare”

Dinamo a obținut o victorie extrem de importantă sâmbătă la Sibiu, 2-1 cu CSC Șelimbăr, este pe locul 6 , ultimul care duce în play-off, cu 30 de puncte.

Depind de ei

”Câinii” joacă în ultima etapă cu o rivală istorică, Poli Timișora (locul 19), și are nevoie de victorie ca să fie sigură că va prinde play-off-ul.

Dinamo se bate la play-off cu Unirea Dej (31 de puncte), Unirea Slobozia (30), Concordia (29), FC Brașov (27) și Gloria Buzău (27). Marți, joacă Slobozia cu Buzăul.

După meci, noul conducător al formației din ”Ștefan cel Mare”, a acordat un interviu GSP în care a vorbit despre viitorul echipei și despre lupta pentru un loc în play-off-ul din Liga 2.

Care e planul conducerii

”Cel mai important este să obținem calificarea în play-off. Vrem să ne luptăm la promovare. A fost un meci cu emoții, dar la final a răsărit soarele. E foarte important că am trecut peste acest meci.

Dinamo are niște suporteri incredibili. Un mesaj pentru ei? Știu că încrederea se construiește greu și de aceea îi rog să vadă ce facem pas cu pas și ce vrem să construim la Dinamo.

Noi vrem să facem pași mici, pași care să se vadă. Nu vrem să promitem nimic, nu vrem să ne aruncăm în declarații pompoase”, a declarat Andrei Nicolescu.

Noul oficial al „câinilor” a anunțat că luni, de la ora 13:00, va fi organizată o conferință de presă pentru a se prezenta viitoarele planuri are clubului.

Lăudat de ”Corleone”: ”Spirt”

”Este un avocat foarte deștept. Rețineți ce vă spun! Nu știu ce va fi. Nu cred că are banii necesari să țină Dinamo, dar ca minte, să organizeze totul… L-am cunoscut. Este un avocat de succes. Îl cunosc de când lucra la Rapid pentru că nepotul meu, de când au desființat echipa a doua la Rapid, a fost la Rapid la juniori.

L-am cunoscut și am stat de vorbă cu el de vreo trei ori. Omul este beton. Are minte multă.

E spirt! Va putea să conducă Dinamo. Eu dacă luam Petrolul apelam la el să-mi dea o mână de ajutor”, a declarat Dumitru Dragomir despre Andrei Nicolaescu.

Citește și

Bulgaria distruge milioane de doze de vaccin anti-Covid și cere rezilierea contractului