Andrei Nicolescu are toate răspunsurile pregătite: ”Vin 4-5, sigur!”. De ce întârzie mutările

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a ajuns în cantonamentul „câinilor” din Antalya și îi liniștește pe fani. Anunță cel puțin 4 transferuri.

Dinamo a oficializat un singur transfer în această perioadă de transferuri, cel al fundașului central nord-macedonean Darko Velkovski. Suporterii sunt neliniștiți, dar atmosfera este alta în lotul „câinilor”.

Încredere totală în Kopic

Andrei Nicolescu are mare încredere în abilitățile antrenorului Zeljko Kopic. Administratorul special al lui Dinamo a dialogat cu GSP și a oferit ultimele noutăți din mercato.

„Am venit să mă asigur că totul este ok legat de condiții și de cum se întâmplă lucrurile, apoi să reușim să luăm decizii cât mai rapide. Nu fac nimic fără voia antrenorului, noi ne consultăm la fiecare aspect.

E decizia lui să ne temperăm și să nu facem un transfer doar de dragul de a-l face. Înțeleg nerăbdarea suporterilor, dar încercăm să luăm deciziile cele mai bune. Primul care contează în luarea lor este Mister.

Eu văd situația așa. Ne-am fi dorit să semnăm până în decembrie cel puțin 2 jucători. Nu s-a putut, lumea a mers în vacanță. Nu am putut să dăm de oameni. Unii au așteptat pentru a lua o decizie, 15 ianuarie este termenul limită pentru niște oferte pe care le-am făcut deja.

Ne adaptăm cum putem. Cu siguranță vom face 4-5 transferuri, cu jucători de top, așa cu își dorește Mister”, a spus Andrei Nicolescu pentru GSP.ro.

De ce întârzie transferurile la Dinamo

Andrei Nicolescu spune că Dinamo oferă salarii cel puțin la nivelul mediu din Superligă:

„Pe jucătorii care au evoluat în România sau jucătorii români pe care i-am vizat inițial i-a tras în jos situația. Se gândeau că poate își expun cariera dacă vin la Dinamo în această situație. Pentru ceilalți jucători, termenul de decembrie nu e tocmai bun, toți așteaptă alte oferte, vor să vadă ce opțiuni au.

Comparativ, chiar dacă plafonul nostru de oferte a crescut, vă spun sincer că anumiți jucători au oferte duble din zona Asia sau Arabia. Stau un pic și se gândesc dublu. Plătim sume consistente, nu vreau să vorbesc despre bani, dar nu cred că asta este problema”.

Andrei Nicolescu a învățat să gestioneze presiunea fanilor: „Doar rezultatele vor vorbi pentru noi în această perioadă. Eu am încredere totală în Mister. Noi o vom scoate la capăt! Vă las pe voi să îl descoperiți pe Mister!

Eu mi-am asumat toată responsabilitatea. Eu cu Mister ne-am asumat-o! Și voi răspunde la final. Dar va fi bine! Am tăiat din rețelele de socializare”.

Citește și

Când se termină serialul Las Fierbinți! Bobonete, primele declarații despre acel moment