--> -->

Andrei Ivan: ”De aceea nu suport Dinamo! Karma”

Atacantul Andrei Ivan (25 de ani) se află la cel mai bun sezon al carierei. Fotbalistul are deja 11 goluri în toate competițiile, record pentru el, însă își dorește un 2022 mai bun, din ceea ce afirmă.

De unde pica

Într-un interviu acordat GSP.ro, fotbalistul nu a uitat de rivalitatea cu Dinamo, formație care l-a refuzat la juniori, pe care își dorește mereu s-o învingă, conform spuselor sale

”Da, nu suport Dinamo! Pentru că eu am fost la Sporting Pitești, apoi m-au dat în probe la Dinamo. Și cei de acolo mi-au zis că nu sunt bun. Așa că m-am întors înapoi la Sporting.

Îi taxez! Probabil că intervine karma. Îmi intră toate!”, a transmis atacantul oltenilor, care a trecut peste o perioadă de 14 luni fără gol marcat.

”Am plâns de bucurie că am eliminat FCSB”

Fotbalistul a precizat și un moment în care a fost extrem de satisfăcut. Când juca la Rapid Viena și a eliminat pe FCSB, echipă ce l-a avut în vizor la un moment dat.

”Mi-a plăcut mult acolo! Am avut momente foarte bune, am jucat și în Europa League, însă am ajuns în play-out. O surpriză! Însă avuseserăm foarte multe meciuri și ne-a fost greu să ținem pasul și în campionat.

Am început să plâng de bucurie după meci! Voiam să-i scoatem! Chiar vorbeam cu Benzar în timpul meciului și la 2-0 pentru ei îmi tot zicea că ne bat.

Sincer, pe mine m-au ambiționat mult toate scandările. Eram motivat când auzeam cât de urât vorbesc despre mine. Satisfacția a fost uriașă pentru că eu jucasem pentru Universitatea, o rivală a FCSB-ului. Am primit o grămadă de mesaje de la suporteri”, a mai declarat jucătorul.

Citește și

Mugur Mihăescu, infectat cu COVID, deși este vaccinat cu două doze: ”Așa e la mine”