Andrei Cristea vrea să ia jucători de la Dinamo: ”Discuții”

Andrei Cristea (38 de ani), unul dintre jucătorii reprezentativi ai lui Dinamo 1948 (cea care tocmai a retrogradat din Liga 1) în ultimii ani, o va antrena pe ACS FC Dinamo, formația din Liga 4 patronată de Nicolae Badea.

Ce planuri are

Cristea confirmă că obiectivul este promovarea imediată și ia în calcul să transfere jucători inclusiv de la ”sora” din Liga 2.

În lupta pentru promovarea în Liga 3, Nicolae Badea a pregătit o mutare spectaculoasă: Andrei Cristea antrenor.

Fostul golgeter al „câinilor” și al Ligii 1 în 2010. Marcator în ”Minunea de la Liberec”, Cristea a mai fost antrenor în perioada în care juca, pregătind câteva etape Politehnica Iași, în Liga I, în 2021.

”Fiecare cu Dinamo al lui”

”Varianta aceasta este cea mai oportună. Clar. Și vreau să profit de ocazie pentru a-i mulțumi pe această cale domnului Badea.

Nu, nu. n-am avut nicio legătură, niciun contact (n.red cu formația din liga secundă). Și nici nu vreau să vorbesc despre alte cluburi, te rog.

Nu vreau să intru în polemici, fiecare are propriile păreri, fiecare echipă are locul ei. Noi vrem să ne ținem de drumul nostru. Și nu caut polemici. Să fie și ei, să fim și noi… Sper ca tradiția clubului Dinamo să meargă mai departe și să cunoască din nou marile victorii.

Am văzut mai mulți jucători, să sperăm că ajungem la o înțelegere. Sunt tineri de viitor, de fapt, vreau să fac un mix între puști și jucătorii cu experiență.

Sunt discuții, de fapt, au fost, vedem, vedem (n.red dacă este tentat să aducă jucători de la Dinamo 19480. Nu știm situația lor deocamdată, ce planuri au”, a explicat Cristea într-un interviu acordat GSP.

Citește și

Va fi Rareș Bogdan primul jurnalist președinte al României? ”Am acest simț”