--> -->

Andrei Cristea despre cine e adevăratul Dinamo: ”Nu știu dacă am permisiunea domnului Badea”

Andrei Cristea (38 de ani), antrenorul celor de la FC Dinamo, echipa din Liga 4, a vorbit despre identitatea celor trei cluburi care poartă numele grupării din Ștefan cel Mare.

Fost golgeter al campionatului în tricoul ”câinilor roșii” în 2010, Cristea a vorbit despre emblema pe care o folosește formația din eșalonul al patrulea, dar și despre denumirile avute de cele trei cluburi care poartă numele Dinamo.

Câți jucători a evaluat

„Avem un proiect frumos. Este un început. Vreau să vă spun că am avut în evaluare aproximativ 75 de jucători și am rămas cu un lot de 20. Avem 14 sau 15 jucători sub 19 ani. Este un proiect de viitor.

(n.r. despre emblemă) Noi avem emblema lui Dinamo, cu cei doi câini pe ea. Eu am respect total și pentru echipa din Liga 2, și pentru cea din Liga 3, CS Dinamo. Noi ne vedem de drumul nostru. Mi-a plăcut și meciul cu CSA Steaua, galeriile au fost la înălțime.

Noi ne numim FC Dinamo. Echipa din Liga 2 este Dinamo 1948, iar cea din Liga 3 este CS Dinamo. Nu aș vrea însă să intru în astfel de detalii, pentru că nu mă pricep și nu știu dacă am permisiunea domnului Nicolae Badea”, a spus Andrei Cristea, la Digi Sport Matinal.

Câte o echipă Dinamo în Liga 2, Liga 3 și Liga 4

În noul sezon, câte o echipă cu numele Dinamo va fi în Liga 2, unde va evolua Dinamo 1948, formație tocmai retrogradată din primul eșalon, Liga 3, unde a promovat CS Dinamo, respectiv Liga 4, eșalon în care va activa ACS FC Dinamo.

Echipele vor trebui să își caute un nou stadion pe care să joace, pentru că arena din ”Ștefan cel Mare” va fi demolată.

”Sunt mai multe variante pe care le luăm în calcul. Vrem să fie cât mai aproape de ‘Ștefan cel Mare’. Sunt foarte multe baze sportive”, a spus Andrei Cristea.

Citește și

MM Stoica se ia și cu Dan Șucu: ”N-am construit nicio canapea”