Andrei Caramitru: ”Ei sunt de fapt proștii satului, bâtă, capete seci”

Andrei Caramitru, fost consilier al liderului USR Dan Barna, susține că există o explicație pentru care formațiunea politică pe care a reprezentat-o a căzut în irelevanță.

El își argumentează afirmațiile în contextul crizei regionale din Ucraina.

Pregătiri de conflict

”Mai repet o dată – ca sa fie clar cât de tampiti sunteți mulți aici pe Facebook:

– Biden anunța noaptea asta ca e sigur ca începe războiul in Ucraina.

– UK, Canada si SUA trimit arme si muniție cu avioane transportatoare acum in Kiev.

– Putin da ultimatumuri care includ România, nu îl interesează doar Ucraina dacă nu ati urmărit măcar așa minimal știrile.

– Ca sa consolideze apărarea pe frontul de est al NATO, Biden si Macron anunța mutarea de trupe permanente ale SUA si Franța in România”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Ia ”intelectualitatea” peste picior

”Intelectualitatea de la Bucuresti nu e interesată de asemenea detalii. Are altă grijă. Cere obsesiv sa cada ACUM guvernul, tot guvernul, sa nu mai poată lua nimeni nici o decizie așa vreo 2 luni pana trece alt guvern prin parlament.

Timing perfect, bravo, Putin vă multumeste – cretinilor. Si acesti intelectuali idioți – vor neaparat ca primul ministru militar (si da – plagiator) sa fie înlocuit cu Ciolacu, ca asta e singura alternativa. Si dacă reușim asta gata ne-am răcorit si am înfrânt. Ura !!!!

Eu nu ma mai mir deloc că bula intelectuala, zona usr-ista, hipsterașii, s-au prăbușit deja in irelevanță. E normal pentru ca sunt de fapt proștii satului, bâtă, capete seci”, a comentat Caramitru, pe pagina sa de Facebook.

Citește și

Unirea Principatelor Române, sărbătorită la Focșani