Andrei Caramitru, milionar la 30 de ani, îl apără pe Vlad Voiculescu: ”Băgați-vă unghia în gât, securiști împuțiți!”

 

Andrei Caramitru sare în apărarea lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății în cabinetul Cioloș, afirmând că acesta din urmă este criticat de o parte a media pentru a nu fi investit viceprimar al Capitalei. Membru USR, Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, se laudă că și el a făcut bani foarte mulți prin munca și capacitățile proprii.

Și povestește diverse episoade din ascensiunea sa. Într-un mesaj postat pe Facebook, Andrei Caramitru este din nou agresiv verbal și-i atacă pe cei ce nu sunt de acord cu opiniile sale ale celor pe care-i simpatizează.

”În străinătate, filmul ”Colectiv”, cu Cătălin Tolontan și Vlad Voiculescu în prim plan, e considerat unul din filmele esențiale ale anului de toate marile ziare ale lumii. La noi, Vlad este atacat sistematic de presa securistă. Pentru că vor să-l blocheze să nu ajungă viceprimar, ca nu cumva să atace rețelele de corupție din spitalele din București – prea multe sute de milioane furate de acolo an de an. ce spun ticăloșii acum? Că, domne, a fost angajat la niște firme austriece în Viena, când era foarte tânăr, după ce a făcut facultate acolo. Nu se poate! E o șmecherie.

Bă, ticăloșilor! Uite ca să vă ofticați mai mult și mai bine și să mă înjurați și pe mine. Vă spun despre mine:

– În timpul facultății din Elveția, am stat pe o canapea la mătușa mea, pensionară, fugită din România în anii 70. Am muncit să mă întrețin. Am lucrat în depozite și chestii de astea fizice, mi-am rupt spatele livrând mobilă.

– Am fost șef de promoție la Universitatea din Geneva (atât la licența, cât și la masterat). Angajat la 22 de ani ca trader la banca UBS din Zurich și, după, Londra.

– La 24 de ani am intrat la McKinsey Zurich (angajat prin head-hunteri de ei).

– La 30 de ani eram deja partener (printre cei mai tineri ever la nivel global), acționar la McKinsey New York și aveam deja peste 1 milion de euro în cont.

Așa ca lăsați-l pe Vlad! Care a făcut mult mai multe lucruri bune decât am făcut eu. Înjurați-mă pe mine! Băgați-vă unghia în gât, securiști împuțiți, sclavi plătiți din șpăgi ce sunteți. În străinătate românii buni sunt promovați și ajung extrem de sus. Doar la noi nu se poate că nu avem loc de voi – proștii satului, hoți imbecili și cocalari de ultima speță ce sunteți. Hai sictir vouă tuturor!”, a scris Caramitru pe Facebook.

Citește și

Fanii către Collado: ”Vine iarna pe aici, vin zăpezile alea mari, poate nu vrei să dai la lopată”