--> -->

Andrei Caramitru, după ce dronele rusești ar fi căzut în România: ”Ceva ciudat se întâmplă!”

Andrei Caramitru, fostul consilier al președintelui USR Dan Barna, a lansat o ipoteză extrem de interesantă, după ce oficialii ucraineni au anunțat că drone rusești s-au prăbușit pe teritoriul României, iar oficialii români au negat acest lucru.

Premierul a negat

Caramitru consideră că oficialii din România au primit ”ordin de sus” să mușamalizeze toată chestiunea pentru că NATO nu vrea să-și asume un conflict deschis cu Rusia!

Premierul României neagă faptul că drone rusești s-au prăbușit în România.

Trei acuzații frontale

”Ciudata treaba. Subit, e liniște totală în toată presa, ba chiar și aici pe FB pe 3 teme absolut esențiale :

– atacul cu drone rusești unde una a căzut pe teritoriul României (degeaba zic ei că nu, nu – probabil la ordin NATO – exista filmări și tot). Nici un jurnalist nimeni nu a mers acolo. Batista pe țambal total. Să nu escaladăm!

– taxele mărite și reducerile de la bugetari. E o liniște totală, subită, după marele scandal de acum câteva săptămâni. Liniște maximă.

– GPL-ul și ce se întâmplă cu administratorii firmei ăleia + cine/ce mama naibii a cauzat explozia (cum să nu crezi în teoriile conspirației cu bombe și altele, dacă după atâta timp nu există nici o informație oficială, dovezi ceva). Tăcere, mucles total.

Ordin de mai sus, altfel nu îmi explic. Ciudată treaba.

PS: dacă se poate controla așa de eficient totul, înseamnă ca propaganda putinistă de la AUR și acoliții e susținută direct de stat, altfel nu îmi explic”, a reacționat Andrei Caramitru.

Citește și

Imagine rară cu Ion Iliescu la 27 de ani: freză a la Elvis Presley, alături de tovarăși