Andrei Caramitru, derapaj la adresa votanților PSD: ”Proști de bubuie! Leneși, plini de ură, eșuați”

Membru al USR, Andrei Caramitru, a avut o ieșire dură într-o postare pe Facebook, susținând că votanții PSD sunt ”leneși și proști”. Nu s-a oprit aici, a continuat: ”sunt oameni fără educație, fără bani și fără prieteni”. Practic, a atacat aproximativ toate categoriile, de la oraș la sat.

Derapajul verbal al economistului, fiul actorului Ion Caramitru, a făcut vâlvă în mediul online. Nu este prima oară când bărbatul de 43 de ani are opinii extreme. ”Cine votează PSD? Cine votează în celelalte țări cu demenți populiști? Cei care sunt eșuați. Pierduți undeva într-un sat, fără bani, fără prieteni, fără educație, fără job bun. Pensionari care urăsc pe tineri și ”schimbările” din jur, atât de plini de ură că până și familia lor fuge de ei.

Și votează isteric ca sa pedepsească oculta, elita condusă de Soros și Bill Gheitz, să pedepsească “sexo-marxiștii” de prin orașe care lucrează în IT, să pedepsească intelectualii. Să pedepsească adică pe toți cei care nu sunt la fel de eșuați ca ei. Pentru că sunt convinși că de fapt e o mare conspirație – oculta îi vrea săraci cumva. Cineva are ceva cu ei, domne.

Ce nu înțeleg ei – sunt săraci și vai de mama lor pentru că:

(1) Sunt proști de bubuie și nu știu sa facă nimic.

(2) Votează hoți și ticăloși să le fie primari. De proști ce sunt. Și atunci evident că acolo unde stau ei e mizerie și nu sunt job-uri

(2) Sunt leneși. Dacă ar vrea – ar putea să se mute unde sunt job-uri bine plătite. În orașele mari sau în străinătate. Ar putea să învețe o nouă meserie. Dar nu și nu – că e greu, domne. Să ni se dea ! Păi de ce să vi se dea? Mergeți la muncă! De asta îi respect eu pe cei care merg la cules căpșuni sau sparanghel în străinătate – ăia muncesc cinstit – dar nu pe alcooliștii de la birtul satului care înjură și se plâng și votează PSD.

Leneși și proști. Dar multi. De asta trebuie sa ieșim toți la vot de fiecare dată că altfel ajungem rău de tot”, scrie Andrei Caramitru.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ O biserică minunată în mijlocul pustietății

No Comments Yet

Comments are closed