--> -->

Andrei Caramitru critică, din nou, PNL și USR și laudă PSD: “Dăm vina că se gândește: ”A furat, dar a și făcut””

Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna în perioada în care acesta era președinte al USR, a avut o nouă reacție privind PNL și USR. El a criticat cele două formațiuni politice, în schimb, i-a lăudat pe social-democrați.

”Haos, varză, dezastru”

Caramitru susține că oamenii sunt raționali atunci când aleg să pună ștampila pe PSD. Postarea sa din mediul online a stârnit zeci de reacții din partea internauților. Unii dintre români i-au dat dreptate, alții l-au ironizat.

„O sa fiți foarte supărați pe mine pentru postarea asta. Dar trebuie să v-o zic. De 30 și ceva de ani – se întâmplă ACELEAȘI lucruri (cu singura excepție primii ani ai lui Băsescu):

– Dreapta e împarțită în nu știu câte partide și personaje care se cearta între ei si nu se pot coaliza si organiza. Liderii care ies la suprafață sunt varza total.

– De fiecare data când câștigă – management-ul e un dezastru total. Haos si impact zero. Si după dam vina pe electorat ca gândește «a furat dar a si făcut» si Votează PSD. Electoratul e perfect rațional. E normal sa preferi asta decât «a furat un pic dar nu a făcut absolut nimic”, a scris Andrei Caramitru.

„Tocmai asta lipsea de la Băse încoace”

Nu este pentru prima dată când fostul consilier al lui Dan Barnă laudă PSD-ul. Acesta a avut reacție apreciativă la adresa premierului Marcel Ciolacu, în luna septembrie, susținând că măsurile fiscal-bugetare introduse de Guvern sunt unele benefice pentru România.

În plus, Caramitru a lăudat atitudinea lui Ciolacu, spunând că un astfel de lider a lipsit de la fostul președinte Traian Băsescu. El i-a apreciat „curajul” de a mări taxele în IT și în domeniul bancar, dar și modul în care l-a „umilit public” pe cancelarul Austriei.

Andrei Caramitru a precizat, la vremea respectivă, că nu este un susținător al social-democraților. Cu toate acestea, laudă frecvent activitatea formațiunii politice. „Băi și asta după ce a dat în cancelar de la Austria de l-a umilit public.

Ăla tace de 2 saptamani, nu mai zice nimic, aoleu e stres mare in Viena. Tocmai asta lipsea de la Băse încoace. Știu o sa urlati si o sa ma înjurați, ca vai au cum se poate. însă nu am ce face trebuie sa recunosc că MC e player big time”, susținea Andrei Caramitru, în luna septembrie.

Citește și

Caddy de la BUG Mafia a făcut infarct și se află internat în spital