--> -->

Andreea Tonciu și-a luat casă și superbolid: ”Sunt femeie și nu trebuie să muncesc”

Andreea Tonciu, 37 de ani, duce o viață bună și nu se ferește să arate asta. Și-a cumpărat recent un apartament în valoare de 150.000 de euro și o mașină de lux.

Teo Trandafir i-a făcut reclamă

Teo Trandafir a fost curioasă de unde are aceasta atât de mulți bani.

”E tare greu de crezut că cineva a uitat-o pe Andreea Tonciu de acum… 10-15 ani, care se lupta pentru celebritate. Acum e vedetă și, culmea, vrea să își trăiască în liniște viața de familie. Când apare, expune bijuterii de zeci de mii de euro, o mașină la care eu nu-mi permit să visez. De unde o avea atâția bani?

Are un apartament care se învârte după soare”, a spus Teo Trandafir înainte de a fi difuzat materialul cu Andreea Tonciu.

”Cash-ul intră”

Andreea Tonciu și-a cumpărat recent un apartament în București, într-o zonă în care doar oamenii cu foarte mulți bani își permit să locuiască. Fosta concurentă de la „Survivor România” a fost întrebată de reporterul de la Kanal D de unde are bani să își cumpere o astfel de casă.

”Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”, a spus Andreea Tonciu la Kanal D.

Bruneta se ocupă exclusiv de creșterea fiicei sale, Rebecca, iar soțul ei, Daniel Niculescu, este cel care aduce mai mulți bani în casă. Andreea Tonciu își câștigă banii și din campaniile de publicitate pe care le are, dar și din aparițiile la TV.

Pasionată de bucătărie

”Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană”, a mai explicat Andreea Tonciu la ”Teo Show”.

Vedeta și-a achiziționat un apartament în valoare de peste 150.000 de euro. Andreea Tonciu și-a mai cumpărat recent și o mașină în valoare de 200.000 de euro pe care o conduce foarte mândră.

”Acest apartament are trei camere și două băi (…) Un apartament ca al meu costă peste 150 de mii de euro. Știi ce este fericit pentru mine? Eu stau și toate îmi vin. E, vezi, știi ce înseamnă să fii mamă, ce responsabilitate pot să am?! Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă. Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă?”, a mai mărturisit vedeta de televiziune în emisiunea lui Teo Trandafir.

Citește și

Florin Piersic junior luat la întrebări: ”V-ați fi dorit să nu fi fost tatăl dumneavoastră?”