--> -->

Andreea Raicu i-a dat papucii unui iubit dintr-un motiv special: ”Am un raid”

Fosta prezentatoare a făcut mai multe dezvăluiri despre fostele relații. Ce motiv i-a dat un fost iubit pentru despărțire și când a avut loc întâmplarea.

”Boală grea” – jocurile video

Andreea Raicu nu a dat numele fostului iubit care avea o pasiune pentru jocurile video. Motivul ireal pentru care a pus capăt relației a venit tocmai faptul că bărbatul petrecea destul de mult timp la calculator.

Vedeta nu a stat deloc pe gânduri când fostul partener de viață i-a cerut să plece acasă, în seara de Crăciun, pe care cei doi îndrăgostiți o petrecereu alături de prieteni, unii dintre aceștia veniți și din străinătate.

”Mi se pare o lipsă de respect. Am avut un iubit în urmă cu foarte mulți ani care se juca un joc World of Warcraft și în noaptea de Crăciun eram la niște prieteni.

Era o petrecere foarte frumoasă și îmi spune că trebuie să mergem acasă. De ce acum? Şi spune: ”La 12:00 am un raid”. Ne-am despărțit în noaptea aia.

Aceste raiduri erau de foarte mult timp. Am înțeles așa, dar când ne întâlnim cu toată lumea și din alte țări și luptăm…

Mi se părea că la 20 si ceva de ani încă să ne mai luptăm… mai bine ne bucurăm de viață”, a declarat Andreea Raicu în emisiunea moderată de Teo Trandafir, la Kanal D.

Adevărul despre relațiile eșuate

Andreea Raicu nu consideră că relațiile sale amoroase au eșuate toate, ci că, de fapt, a învățat ceva din fiecare experiență în parte. Este singură la 45 de ani, dar nu vede acest lucru ca o nefericire pe plan personal.

De asemenea, fosta moderatoare a show-ului Big Brother nu vede căsătoria ca pe un scop pe care să-l bifeze în această viață. Nu vrea să se mărite cu orice preț, deși frumoasa brunetă își dorește foarte mult o familie.

Citește și

Ruby și Dorian Popa au primit facturi mari la curent: ”Șocuri”