Andreea Raicu a povestit de ce s-a despărțit de Cristi Chivu: „Vina a fost a mea”

Andreea Raicu, 45 de ani, i-a povestit lui Denise Rifai că nu regretă povestea de iubire cu Cristi Chivu de acum două decenii și a mărturisit că nu ar schimba nimic dacă ar avea puterea să dea timpul înapoi.

La începutul anilor 2000, Cristi Chivu, unul dintre liderii naționalei de atunci, și Andreea Raicu formau unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România.

Pe atunci fotbalist la AS Roma, după ce fusese căpitanul lui Ajax Amsterdam și înainte de a ajunge la Internazionale Milano cu care a cucerit Champions League, Cristi a avut o relație cu Andreea Raicu care era și ea în plină ascensiune, având o carieră la TV impresionantă.

„Ce ați schimba în relația cu Cristi Chivu dacă ați putea da timpul înapoi?”

„Ce ați schimba în relația cu Cristi Chivu dacă ați putea da timpul înapoi?”, a întrebat-o Denise Rifai pe Andreea Raicu. Răspunsul invitatei a venit prompt în emisiunea „40 de întrebări”, la Kanal D.

„Nu aș schimba nimic, pentru că noi ne-am despărțit pentru că eu nu eram matură emoțional”, a fost răspunsul oferit de Andreea Raicu.

Cristi Chivu s-a însurat, are copii, Andreea nu

Ulterior, Cristi s-a căsătorit cu Adelina, alături de care are două fete și un mariaj solid, în Italia, evitând pe cât posibil ieșirile în media.

Andreea Raicu a avut mai multe relații, unele mediatizate, dar în ultima vreme a fost discretă în privința vieții amoroase. Nu mai este la TV, dar are diverse proiecte personale, inclusiv în online, pe care este mândră să și le dezvolte alături de prietenii săi.

”Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg că e o diferență foarte mare între atracție și compatibilitate. Am realizat că cele mai multe relații ale mele sau toate relațiile mele până la vreo 42 de ani au fost bazate pe atracție și mai puțin pe compatibilitate.

Și atracția o dezvolți imediat când te întâlnești cu un om. Compatibilitatea nu poți s-o stabilești imediat, ai nevoie de timp”, a spus Andreea Raicu.

Citește și

Comisia Europeană a decis compensații de 40 milioane de euro pentru România