Andreea Marin, tentată de a intra în politică! A oferit răspunsul

Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite femei din România de pe micul ecran.

Vedeta nu a mai avut în ultima perioadă niciun proiect în televiziune, însă a apărut pe micile ecrane în calitate de invitat. Andreea a recunoscut că a primit chiar și propunerea de a intra în politică, însă recunoaște că nu este locul ei.

”Mi-am găsit calea”

„Da, dar nu e locul meu. Am felul meu de a face lucrurile în viață și de a lăsa ceva în urma mea. Mi-am găsit calea, și aceasta nu e politica. Dar, deși există o opinie generală despre politicieni și, din păcate, de multe ori este adevărată, eu am cunoscut și oameni adevărați printre ei, care fac lucruri bune constant, e adevărat, le e mai greu, căci nu au susținerea dorită, dar reușesc.

Avem nevoie de astfel de oameni, să îi susținem, să îi vedem”, a declarat Andreea Marin pentru revista Viva! De asemenea, Andreea Marin spune că nu duce lipsa televiziunii și asta pentru că a apărut de mai multe ori în calitate de invitat.

De ce nu-i lipsește fosta ei lume

„Nu îmi lipsește deloc, din două motive: în primul rând, sunt foarte des invitată la televiziuni, pentru că sunt un om bine pregătit în meseria sa și în domenii conexe și aduc plusvaloare și audiență, ceea ce e important, evident.

În plus, sunt mereu în actualitate cu proiecte noi, de interes, care schimbă vieți în bine adeseori, și acest lucru nu rămâne neobservat.

În al doilea rând, am clădit propriul meu hub creativ multimedia, Creative Hub Voice&Visibility, unde studiourile filmează zi-lumină, uneori sunt în fața camerelor, alteori în spatele lor, ca producător sau creator de campanii. E munca mea de zi cu zi”, a mai spus Andreea Marin.

Citește și

ÎPS Teodosie îl dă în judecată pe Vasile Bănescu. Avocat: „Face jocurile din interiorul BOR”