Andreea Ibacka a încercat să dea cu mașina peste Cabral! Motivul care a ”împins-o” la acest gest

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Se iubesc de 15 ani și au împreună doi copii.

De-a lungul timpului, cei doi au dat detalii interesante despre relația lor și nu au ezitat să vorbească atât de momentele plăcute, cât și despre cele neplăcute.

Scenă teribilă de gelozie

Recent, Cabral a recunoscut că soția lui a făcut o scenă de gelozie, după ce s-a scris în presă că soțul ei a fost văzut intrând cu două blonde în locuința sa.

De fapt, el subliniază că, mai mult decât articolul, pe Andreea a supărat-o atitudinea lui în fața unei asemenea știri, motiv pentru care, când a prins ocazia, a încercat să dea cu mașina peste el!

„Ajungem acasă și eu îi zic că a apărut un articol în nu știu ce ziar și scria acolo: «Cabral a fost surprins ajungând acasă cu două blonde la garsoniera lui din Berceni» și Andreea zice: «Pe bune?! Cum adică?! Când tu ai o relație cu mine de atâta timp».

Eu fierbeam de nervi, cum adică a ajuns la garsoniera lui din Berceni?! Eu am patru camere! N-a zis nimic. Eu m-am dat jos din mașină, eram în dreapta, să deschid poarta. Am deschis lacătul și în timp ce împingeam am auzit motorul mașinii.

În loc de epilog

Când m-am întors, a mea era deja în a întâia. M-am agățat de poartă și am ridicat picioarele, ea a tamponat poarta și mi-a făcut: «Te omor cu mâna mea!». Că eu am zis de garsonieră în loc să zic cum am ajuns cu două blonde.

Nu i-a plăcut, mie mi s-a părut că nu era corect să zici garsonieră. Am fugit după. Fugi pe loc, după care o clarifici, că ai glumit”, a spus Cabral, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Wowbiz.

Citește și

Soția româncă a lui Piero Ferrari: rochie de pe AliExpress și pantofi Zara