Andreea Esca este #1 în topul celor mai de succes femei din România. Pe ce locuri sunt Simona Halep și Nadia Comăneci

Andreea Esca este pe primul loc în topul celor mai de succes femei din România în 2023. Simona Halep ocupă locul 3, iar locul 7 îi aparține Nadiei Comăneci.

A treia ediție din ”Topul celor mai de succes femei din România” arată încă o dată că succesul, indiferent că vorbim despre femei sau bărbați, nu poate fi atins dacă nu există determinare și perseverență, dar și dorința de perfecționare, de a investi constant în tine pentru a fi cea mai bună versiune a ta.

A ajuns și în manuale!

Pe locul 1 se află un self-made icon al televiziunii, o femeie care, prin profesionalismul ei și prin consecvență, a ajuns să fi e menționată chiar și în unele manuale de istorie.

Pe locul 2, românii au votat o femeie de afaceri, Cristina Bâtlan, care a pus pe picioare unul dintre cele mai renumite branduri românești, Musette. Nu este singura, căci în topul din acest an a fost votată și cea mai cea mai bogată femeie din România, cea care a fost numită și ”Doamna Cash”.

Care sunt femeile de succes pentru români

Simona Halep, care a ajuns până pe cea mai înaltă treaptă a podiumului ATP, este pe locul 3. Pe 4 este cântăreața Andra.

Urmează locul 5 cu vedeta TV Andreea Marin. Pe poziția a 6-a este o altă cântăreață, Delia, care a fost implicată și în alte proiecte din showbizz. Pe 7 este legendara Nadia Comăneci. Pe 8 ”Doamna Cash” – Camelia Șucu.

Topul este completat de Andreea Raicu.

”Top femei de succes 2023” este o campanie realizată de ”Zile și Nopți” și ”Magic FM”. În perioada 3 – 20 februarie a avut loc campania, iar în total au votat 1724 persoane.

Întrebările au fost deschise, iar fiecărui respondent i s-a cerut să propună în top 3 femei de succes din România. Sondajul a fost făcut în parteneriat cu firma de studii de piață.

Citește și

Proiect important pentru turismul românesc