Andreea Esca a spart tăcerea! Prima reacție: ”Fiecare om are o limită”. Ce spune și când va da detalii complete

S-a vorbit foarte mult pe subiectul participării Andreei Esca la o petrecere privată la Olimp, ulterior vedeta TV fiind depistată pozitiv cu coronavirus. Iată că prezentatoarea de la Pro TV a avut și o primă reacție la mai bine de o săptămână de la debutul scandalului mediatic.

Într-un promo scurt publicat de televiziunea care a lansat-o și i-a făcut o cotă de piață foarte mare, Esca, 47 de ani, a vorbit în premieră, explicând de ce a păstrat tăcerea atâta vreme. ”Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care o poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt nici robot. Sunt doar un om. Nu e niciun mister, niciun secret. Sunt un om extrem de extrovertit, ştie toată lumea, doar că nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment în care eram foarte panicată”, a explicat Andreea Esca.

hotel iceberg balcic-->

Luni, de la ora 19:00, la Știrile PRO TV, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca varăspunde întrebărilor pe care lumea le-a pus în ultimele zile. ”Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri”, a spus Cosmin Stan despre interviul pe care telespectatorii îl pot urmări în această seară.

hotel pam beach olimp-->

magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed