--> -->

Andreea Bănică, ironică la adresa Danei Budeanu: „Ce mă fac?!”

Cântăreața Andreea Bănică a luat foc după ce Dana Budeanu a certat femeile care mănâncă usturoi.

Opinia Danei Budeanu

Creatoarea de modă spine că femeile trebuie să aibă grijă mare la dietă și să evite mâncăruril cu miros înțepător, cum este usturoiul.

„Tu ca femeie… tu nu ai cum să mănânci ceapă și usturoi. Nu există. Nu ești femeie. Ceapă și usturoi? Ce-i aia? Bă, femeile care mănâncă mujdei și maioneză. Înnebunesc!

Cartofi cu mujdei? Băi, fii atentă! Asta este o chestie pe care o fac… deci tu te-ai hotărât să mănânci asta? Gata! Ți-ai anunțat familia: Îți iei trei zile libere, pleci unde în munți. Ai mâncat ceapă și usturoi? Dormi la mă-ta!

Nu există așa ceva! La mă-te sau pe balcon, suni un prieten, dormi în mașină. Ce mă? Vii acasă să puți la usturoi? Nu există așa ceva!
Cum adică? Rămâi acolo unde ai mâncat.

Să facă primăria 2-3 stabilimente în containere, și ăștia care mănâncă usturoi și ceapă dorm acolo o noapte. Bă pe voi vă deranjează când pute cineva a ceapă? Da! Și atunci, de ce mâncați? Nu te gândești că puți lângă aia în pat a ceapă?”, a spus Dana Budeanu.

„Viața mea este usturoiul”

Andreea Bănică a luat foc și a răspuns tăios. „Ce crezi? Viața mea este usturoiul. Ce mă fac? Sau toți… nu trebuie să îi anunț! Noah seamănă cu mine. Care mai mănâncă cartofi cu usturoi, duceți-vă în munți”, a scris ironic Andreea Bănică.

Citește și

Trucuri învățate de Dana Săvuică de la bunica ei: ”Te trezești în fiecare dimineață cu cinci minute mai devreme decât el”