--> -->

Andreea Bănică despre o eventuală infidelitate a soțului: ”M-aș gândi acum”

Andreea Bănică formează unul dintre cele mai longevive și sudate cupluri din showbizz cu Lucian Mitrea, primul iubit, impresarul și actualul soț, care, între timp, s-a dedicat imobiliarelor.

Cei doi au o avere de aproximativ 5 milioane de euro, cântăreața fiind mândră de jumătatea vieții sale.

”Sfătuiesc femeile să fie așa cum vor bărbații lor să fie”

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, artista ce va împlini curând 44 de ani a relatat că a avut parte de o relație exuberantă cu bărbatul ei. Nu s-a jenat să relateze că au avut și partide de amor în locuri neconvenționale.

”Dragostea durează o veșnicie, dacă ajungi să te îndrăgostești de cine trebuie. Ne-am iubit în locuri publice, Lucian a avut mereu inițiativa. Nu mi-e jenă să recunosc, e primul și singurul bărbat din viața mea.

Mi se pare normal să-i ofer ceea ce am eu mai bun. El m-a modelat și m-a făcut să fiu cum își dorește el. Eu sfătuiesc femeile să fie așa cum vor bărbații lor să fie! Pentru ca bărbatul să nu caute altceva în altă parte. Trebuie să știi să-ți ții bărbatul aproape, cum să-l iubești, cum și când îi place.

Îi cunosc și unghia mică de la piciorul stâng, știu absolut tot despre el. Ne cunoaștem și ne iubim foarte mult. Ne mai certăm din cauza copiilor, nu de la noi doi”, a povestit cântăreața.

”Nu am fost niciodată curioasă să întâlnesc alt bărbat”

Andreea și Lucian s-au cunoscut la ”Balul bobocilor” în liceu, au fost mulți ani iubiți, până în 2008 când și-au unit destinele. Inițial, la acel bal, Lucian și vărul său au pus ochii pe Andreea și o colegă de-a ei. Au dat cu banul, ca să vadă care cu cine cade!

Inițial, Andreea trebuia să iasă cu vărul actualului soț, dar Lucian nu a cedat și a invitat-o la diverse plimbări pe cea care avea să-i devină soție. ”Am jurat că cine mă va atinge prima dată, va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”, a rememorat femeia. S-a ținut de cuvânt.

”Nu cred că virginitatea mai este o virtute acum. Voi încerca să transmit fetiței mele acest lucru. Copiii din ziua de azi trăiesc altfel. Multe lucruri s-au schimbat, anturajul… Țin la ideea de virginitate, mi-am dorit asta, ca primul bărbat din viața mea sexuală să fie doar el pentru totdeauna.

Nu m-a interesat niciodată altcineva. Și lui Lucian i se spuneau lucruri urâte de bărbați care mă doreau… Nu am fost niciodată curioasă să cunosc alt bărbat”, a spus Andreea Bănică.

”N-am simțit, nu voi căuta dovezi niciodată”

”Ați ierta infidelitatea?”, a plusat Denise Rifai. ”De multe ori mi-am pus această întrebare. Probabil, dacă aș simți că am fost astfel trădată, m-aș gândi de multe ori. Nu știu dacă aș putea să iert, să trec peste.

În vremurile trecute, aș fi zis clar că ”nu”, nu aș trece peste infidelitate. Astăzi, nu știu ce să spun. Doare atunci când ești într-o situație de acest fel, realizezi dacă poți trece sau nu. Nu am simțit că am fost înșelată, nu am avut niciodată dovezi clare din partea nimănui. Sau să-l prind!

Soțul meu nu a plecat o noapte de acasă, mi-a dat liniștea sufletească, este alături de mine oricând. Nici nu voi căuta dovezi niciodată”, a replicat Andreea.

Citește și

Eros Ramazotti în concert la București