--> -->

Andreea Bănică, despre infidelitate și Lucian Mitrea: ”Femeie ca mine nu mai găseşte”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează o familie frumoasă împreună şi pare că nimeni şi nimic nu le mai poate distruge ce au clădit în peste 15 ani de căsnicie.

Chiar şi cu multe acuzaţii de infidelitate la activ, Lucian Mitrea a rămas în ochii Andreei Bănică soţul perfect şi acelaşi bărbat de care s-a îndrăgostit când era doar o copilă. Artista a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK ce i-a spus lui Lucian atunci când i-a dat inelul de logodnă, dar şi ce nu ar tolera niciodată la bărbatul de lângă ea.

Au făcut din relaţia lor o poveste fără sfârşit şi, într-o eră în care cuplurile ajung să divorţeze de la prima ceartă, ei pare că au găsit secretul, deşi nu îl au!

”Dacă ne certăm acum, peste ceva timp ne împăcăm”

”Am văzut că deja este o modă, gata, nu ne mai înţegem astăzi, mâine ne despărţim. Nu e chiar aşa, trebuie să cântăreşti foarte bine lucrurile astea şi să pui practic pe foaie care sunt lucrurile cele mai importante, care sunt lucrurile bune şi care cele rele, şi dacă lucrurile bune primează nu are sens să faci un astfel de pas.

Doar că sunt oameni care nu acceptă să aibă nici certuri, să aibă nişte contraziceri, noi ne înţelegem din multe puncte de vedere, chiar dacă ne certăm acum, peste ceva timp ne împăcăm.

Nu ştiu cum am reuşit, aşa a fost să fie la noi, fiecare om are un destin, aşa a fost să fie pentru noi până acum. Nu există un secret, că toată lumea ne întreabă. Noi ne iubim, ne pupăm în fiecare zi, nu există zi să treacă fără să ne pupăm şi dacă nu ne-am pupat într-o zi înseamnă că e ceva. Am văzut foarte multe relaţii care s-au destrămat în urma apariţiei unui copil. Un copil nu trebuie să te despartă, ci din contră, trebuie să te unească.

Nu pot să zic că la noi e totul roz, ne contrazicem zilnic pe aceleaşi teme, cele cu şi despre copii, însă ajungem la un consens la un moment dat pentru că ne dăm seama că asta este cel mai important, ca noi să fim sănătoşi şi să ne creştem copiii în continuare”, a declarat Andreea Bănică pentru Fanatik.

”Ne dăm aceste zile, ale noastre”

”Ne place să ne dăm câteodată câte 2-3 zile ale noastre, să plecăm pe undeva, aşa ne încărcăm bateriile, să stăm doar noi doi. Asta le spunem şi copiilor întotdeauna, că noi doi trebuie să fim bine cu noi ca să puteam avea grijă de ei.

Da, mi-a făcut această surpriză, el s-a ocupat de tot, ştia că îmi doresc, eu pe partea cealaltă vorbeam cu naşa să punem la cale o escapadă de genul acesta, dar mi-a luat-o el înainte. Oarecum ne asemănăm şi gândim cam acelaşi lucru unul pentru celălalt, ne ghicim gândurile, îl cunosc până la degetul mic de la picior, ştiu absolut tot despre el, ştiu ce gândeşte, ştiu ce vrea să zică în secunda doi, ştiu absolut tot despre el, de multe ori îi spun eu înainte ce vrea el să-mi spună si rămâne uimit”, a mai spus artista.

”Și în prezent mai citesc lucruri neadevărate”

”Să ştii că noi nu prea am avut divergenţe, nu prea am avut certuri. Cele mai multe certuri la noi în familie au fost din cauza copiilor, aici devine un pic frustrant pentru că tu vrei să faci ceva anume cu copilul tău şi ai nişte păreri, iar el are altele. La capitolul ăsta trebuie să lucrăm noi cu noi şi să ne punem de acord.

Dar încercăm să depăşim toate situaţiile astea, ca orice alt cuplu care îşi doreşte asta. În afara de momentele astea, noi nu am avut altele de-a lungul timpului, chiar dacă presa a scris diverse. Am citit atâtea porcării despre noi, încât la un moment dat am zis că nu mai are sens să citesc, chiar şi în prezent mai citesc lucruri neadevărate despre noi.

”Nu accept să fiu făcută de ruşine”

”Pe mine nu m-a afectat nici măcar o clipă, o clipă nu am crezut ceva, o clipă soţul meu nu mi-a dat vreun semn. Din moment ce noi am fost mai toată viaţa împreună, când ar putea şi unde să se ducă. Este şi un tip foarte deştept care ştie foarte bine ce are lângă el, ştie foarte bine că femeie ca mine nu mai găseşte. De când mi-a dat inelul de logodnă, i-am spus ”dacă eşti pentru mine, eşti pentru mine şi atât”.

La mine nu există altfel, dacă mă vrei aşa bine, dacă nu nu, trebuie să înţelegi asta din start, eşti pentru mine şi atât. El ştie foarte bine că nu accept să fiu făcută de ruşine, nu accept să fiu înşelată, n-aş putea să stau cu un om să mă înşele, iar eu să fac vreun compromis, nu aş avea de ce. Nu pot să spun niciodată ce îmi rezervă viaţa şi ce poate fi în viitor.

Mi s-a mai pus întrebarea „ce ai face dacă ai fi înşelată”, nu am de unde să ştiu, nimeni nu are de unde să ştie, pentru că doar în momentul ăla vei simţi ceva, nu ai cum să prezici. Într-adevăr presa a scris de multe ori, dar ei n-au fost niciodată în locul meu, în viaţa mea, să vadă, să ştie, să simtă. Când eşti un om înşelat simţi nişte lucruri, totul iese la iveală la un moment dat cât ai fi de bun mincinos”, a precizat Andreea.

Citește și

Andreea Esca este #1 în topul celor mai de succes femei din România. Pe ce locuri sunt Simona Halep și Nadia Comăneci