Andreea Bălan, poze impresionante în vacanța cu iubitul pe litoralul bulgăresc

Andreea Bălan a trecut prin momente mai mult decât delicate în 2020. Tocmai de aceea a ales să se relaxeze cât poate de mult și cât îi permite vremea, astfel că a mers pe litoralul bulgăresc în ultimele zile, într-o vacanță târzie.

Nu a fost singură, a fost însoțită de noul iubit al ei, Tiberiu Argint, iar fotografiile din social media ale artistei au aprins internetul. Vedeta a etalat o siluetă armonioasă, care i-a adus mii de aprecieri și foarte multe comentarii pozitive la pozele ei. Andreea a dorit cât mai multe instantanee într-un tablou natural deosebit.

Andreea Bălan a împlinit 36 de ani în iunie și este mamă a două fetițe, dar afișează trupul unei adolescente. Imaginea ei arată că a reușit să treacă foarte bine atât fizic cât și psihic, de perioadele tumultoase. Cântăreața a avut parte de un început de an dificil care a adus despărțirea de tatăl fetițelor sale, George Burcea. Cei doi au divorțat după o relație ce a durat 5 ani, la doar câteva luni de la nuntă și cu un scandal care a ținut primele pagini ale ziarelor.

În luna iunie, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint. Tiberiu a fost invitat la ziua de naștere a cântăreței la insistențele unei prietene de-a blondei, iar atracția dintre cei doi a fost impecabilă. Din cauza unor probleme legate de documente, Andreea nu a putut pleca în luna august cu copiii într-o vacanță în Grecia, alegând România ca destinație de vacanță alături de cei mici.

View this post on Instagram

happiness 🌊✨

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Citește și

Băsescu pentru Tătaru: ”Nelu, o angajez la mine pe Codruța!”

No Comments Yet

Comments are closed