--> -->

Andreea Bălan nu-și mai ascunde noua relație: tenismenul e cu 9 ani mai tânăr decât ea

Andreea Bălan, 38 de ani, are un nou iubit și nu mai ascunde povestea de dragoste pe care o trăiește.

Primele semnale

Cântăreața formează un cuplu cu Victor Vlad Cornea, un jucător de tenis în vârstă de 29 de ani. Cântăreața se iubește acum cu Victor Vlad Cornea, un tânăr jucător de tenis.

Ea l-a însoțit pe acesta în Germania, la ATP Stuttgart, acolo unde a mers să îl susțină la turneul de tenis. Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare imagini cu premiile tânărului jucător de tenis. Artista s-a filmat și în mașina lui Victor Vlad Cornea, semn că nu mai vrea să țină relația ascunsă.

Andreea Bălan a suferit enorm după despărțirea de Keo și nici cu George Burcea nu a avut prea mult noroc în dragoste, pentru că s-au despărțit la câteva luni de la nuntă. Vedeta a avut apoi o scurtă relație cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint.

După despărțirea de Tiberiu, Andreea Bălan nu s-a mai afișat cu niciun bărbat, deși a fost surprinsă de mai multe ori de paparazii la întâlniri.

„Să crezi mereu în magie și iubire adevărată” a transmis artista pe Instagram, în timp ce s-a fotografiat pe terenul de tenis. Se pare că diferența de vârstă nu a fost o problemă pentru Andreea Bălan, iubitul ei fiind cu 9 ani mai tânăr decât ea.

Fosta soție a lui George Burcea nu mai ascunde noua relație. Ea îi lasă comentarii cu inimioare pe Instagram lui Victor Vlad Cornea și pare a fi foarte îndrăgostită de tânărul jucător de tenis.

Victor Vlad Cornea a jucat tenis cu Klaus Iohannis

În anul 2014, Victor Vlad Cornea a apărut într-o fotografie alături de Klaus Iohannis, pe terenul de tenis, la scurt timp după ce actualul președinte al României câștigase primul său mandat.

„Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele. Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis. Are o dreaptă corectă.

Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem”, spunea Cornea în 2016, într-un interviu pentru Libertatea.

Iubitul Andreei Bălan a început să joace tenis de la vârsta de 9 ani.

„Aveam 9 ani și jucam ping-pong. Eram cel mai tare din județ și al treilea pe țară, la vârsta mea! M-a văzut antrenorul Ilie Giurgiu și m-a luat la tenis de câmp. Am făcut și atletism, și fotbal, toți trăgeau de mine, să merg la sportul lor. Am ales tenisul!”.

Citește și

Jador, decizie extremă: „Închei aici!”