Andreea Bălan, marcaj strâns la iubitul său: ”Nu credeam”

Vedeta Andreea Bălan să află în aceste zile în Australia, la Brisbane, alături de iubitul ei, tenismenul Victor Cornea (30 de ani, 65 ATP la dublu).

Victor a participat la la turneul ATP 250 de la Brisbane, dar a pierdut încă din primul tur, într-un meci jucat pe 31 decembrie. Cornea și Siriam Balaji au fost învinși de perechea Grigor Dimitrov / Sebastian Korda, scor 6-2, 5-7, 4-10.

”Iată-mă aici!”

Deși a pierdut rapid, Victor a rămas în Australia, acolo unde a venit și iubita lui, artista Andreea Bălan. Acesta le-a mărturisit fanilor că nu se aștepta să ajungă prea curând în această țară.

„E cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici. Dar iată-mă aici. Brisbane e foarte liniștit, cu foarte multă verdeață și parcuri. Oamenii sunt foarte relaxați și prietenoși, iar mâncarea e delicioasă”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Victor Cornea și Andreea Bălan, vacanță de vis

De Crăciun, cei doi au fost într-o vacanță de vis. Au plecat, alături de copiii Andreei, în Laponia, acolo unde s-au bucurat de zăpadă și de peisaje incredibile.

„Vacanța în Laponia a fost magică. Parcă am fost în tărâmul de gheață al Elsei. Vom reveni cu siguranță în iernile ce vor veni. Vă recomand cu drag această experiență minunată” a fost mesajul artistei.

„Conexiunea noastră pot spune că este una divină”

Pare că Andreea Bălan i-a schimbat complet viața lui Victor, care mărturisește că nu a trăit niciodată atât de intens o poveste de dragoste.

„Reușim să trăim momentul în prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin.

Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut”, a spus sportivul în interviul pentru revista VIVA.

Citește și

Ce plan de afaceri au Smiley, Adela Popescu și Irina Fodor: la malul Mării Negre