--> -->

Andreas Mihaiu, întrebat dacă ar merge la FCSB: ”Nu vreau să fiu ipocrit”

Andreas Mihaiu, 22 de ani, a avut două momente în care a fost în centrul atenției în finalul sezonului. Mai întâi, a ratat de două ori de la punctul cu var la loteria penalty-urilor în semifinala Cupei României, cu Astra, apoi a dat gol în victoria cu FC Argeș (2-1), în penultima etapă din play-out.

”Sincer, așteptasem de mult acest prim gol! Am simțit o descătușare și o revanșă pentru meciul din Cupa României, când am ratat de la 11 metri. Te simți bine când marchezi un gol și în copilărie, cu prietenii, îți dai seama ce sentiment e când marchezi pe prima scenă a fotbalului!

A fost greu (n. red după ratarea penalty-urilor). Un eșec personal și un vis ratat de a juca într-o finală. Dar am primit multe încurajări și totul a fost bine.

Nu am avut o discuție foarte lungă cu Dusan Uhrin apoi. Mi-a spus scurt și la obiect: „Capul sus, așa e la fotbal și avem de muncă în continuare”. A contat mult pentru mine. Mister Uhrin a adus organizare și disciplină.

Avem jucători de valoare și e clar că putem mai mult. Sper să rămână toți colegii la echipă, sau cât se poate de mulți, și sezonul viitor să jucăm în play-off.

A trecut perioada aceea când visam la Real Madrid și Barcelona. N-am realizat nimic și am de muncit ca să demonstrez la Dinamo”, a declarat Mihaiu într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

”Ai merge la FCSB dacă ți se va ivi ocazia?”, a fost întrebat Andreas. ”Nu vreau să fiu ipocrit și să zic „Nu, niciodată!”. Dar sunt la Dinamo de la 16 ani, sunt crescut în spiritul acestei echipe și sper să am rezultate cât mai bune aici, în „haită””, a mărturisit fotbalistul.

Citește și

Miron Cozma vrea să candideze la prezidențialele din 2024: ”Mai dau o șansă acestui popor”