--> -->

Andrea Pirlo, impresionat de Radu Drăgușin: ”A demonstrat calitățile!”. Alături de ce român poate juca

Radu Drăgușin a fost în premieră titular la Juventus, miercuri seară, fiind integralist cu Genoa, scor 3-2, după 120 de minute, în optimile Cupei Italiei.

La conferința de presă de după meci, antrenorul Andrea Pirlo s-a arătat impresionat de prestația lui Radu Drăgușin, pe care l-a catalogat drept un jucător ”foarte interesant, care și-a demonstrat calitățile”.

”Drăgușin a debutat pentru noi în Champions League, apoi a mai jucat 20 de minute și în Serie A contra celor de la Genoa. E un jucător foarte interesant, care și-a demonstrat calitățile”, a declarat Andrea Pirlo, potrivit Football Italia.

Fostul mijlocaș de legendă este tehnicianul ce l-a adus pe român la antrenamentele primei echipe. Tot el i-a oferit șansa debutului în tricoul piemontezilor, luna trecută, în finalul partidei cu Dinamo Kiev, 3-0, din grupele Champions League. Pentru Radu Drăgușin au urmat și primele minute în Serie A, în urmă cu o lună, în 3-1 cu Genoa, iar miercuri seară a bifat prima prezență în primul ”11” al lui Juventus, formând cuplul de fundași centrali, alături de Giorgio Chiellini, idolul său, în partida care a dus echipa lui Andrea Pirlo în sferturile Cupei Italiei.

Radu Drăgușin (18 ani) este dorit de o echipă din Serie A. Este vorba despre Sassuolo, la care evoluează Vlad Chiricheș (31 de ani).

Radu Drăgușin nu a semnat încă un contract nou cu Juventus, actuala înțelegere urmând a expira în vară, dar presa din Italia anunță că acest lucru se va întâmpla. Totuși, Drăgușin ar putea fi utilizat ca monedă de schimb în tranzacția pe care bianconeri o pun la cale. Juventus îl dorește pe Gianluca Scamacca (22 de ani, atacant), care în prezent evoluează la Genoa, dar aparține de Sassuolo.

Potrivit Sassuolo News, gruparea lui Chiricheș, dacă va renunța la Gianluca Scamacca, Sassuolo îl vrea pe Radu Drăgușin la schimb, plus o sumă de bani. Totuși, ”Bătrâna Doamnă” nu ar concepe să renunțe la talentatul stoper român, pe care îl vede drept o soluție de viitor, astfel că l-ar ceda pe Drăgușin doar sub formă de împrumut, anunță sursa citată.

Iohannis nu acceptă propunerea Greciei privind certificatul de vaccinare: ”În două”. Vineri, se vaccinează