Andone, cadou de gală. Nu a uitat de Dinamo: ”Dorința mea”

Ioan Andone a împlinit 63 de ani miercuri, 15 martie. ”Fălcosul” a asistat în această seară la meciul de gală din optimile Champions League dintre Real Madrid și Liverpool.

Fostul tehnician și-a sărbătorit ziua în compania celor dragi, dar și alături de Ionuț Lupescu, fostul coechipier din Ștefan cel Mare.

Alături de superstaruri

Fostul căpitan al lui Dinamo și al echipei naționale chiar a spus câteva cuvinte înainte de partidă pe pagina sa de Instagram, mai exact pe InstaStory.

”Nu doar fanii lui Real, toată Spania așteaptă această confruntare”, a reacționat ardeleanul, care are, de ani buni, proprietate în peninsula iberică, mai exact la Marbella.

Clubul din Ștefan cel Mare nu l-a uitat pe Ioan Andone și i-a dedicat un material ce a strâns mii de like-uri și sute de comentarii.

Deunăzi, ”Fălcosul” a avut o reacție aprigă la adresa noilor acționari ai grupării din Ștefan cel Mare, iar o parte dintre suporteri a uitat trecutul dinamovist al lui Andone și oamenii au replicat dur la adresa fostului apărător.

Reacția lui Andone, de ziua lui

Astăzi, Andone a fost impresionat de gestul clubului alb-roșu și a transmis un mesaj prin intermediul Instastory: ”Vă mulțumesc frumos tuturor și dorința mea este să se găsească o soluție, să văd acest club iubit și special din nou unde îi este locul”.

Mesajul clubului Dinamo pentru Ioan Andone

”Un nume de legendă al fotbalului dinamovist, cu cele mai importante performanțe în Europa, semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984) și semifinalele Cupei Cupelor (1990), Ioan Andone împlineşte astăzi 63 de ani! În tricoul alb-roșu, Ioan Andone a câștigat titlul de campion (1984, 1990), Cupa României (1984, 1986 și 1990) și a adunat 171 de meciuri și 22 goluri.

Pe banca echipei noastre, Ioan Andone a câștigat titlul de campion (2004), Cupa României (2003, 2004, 2005) și Supercupa României (2005), fiind unul dintre cei mai apreciați antrenori din istoria clubului. Dinamo București respectă dreptul la opinie pentru toți foștii jucători și antrenori care au scris istoria clubului din 1948 până astăzi.

Mulțumim, Ioan Andone, pentru tot ce ai făcut pentru Dinamo! LA MULȚI ANI și MULTĂ SĂNĂTATE!”, a reprezentat mesajul lui Dinamo pentru Ioan Andone.

Citește și

Astăzi e ziua lui: Ovidiu Burcă, preferatul ”câinilor roșii”