--> -->

Anda Adam și-a pierdut toate conturile de Instagram și spune că și mii de euro: „Strigător la cer”.

Anda Adam, 43 de ani, a anunțat într-o postare pe Facebook că a rămas fără toate conturile de Instagram, patru la număr, unde avea peste un milion de urmăritori.

Cântăreața a lansat și un mesaj negativ la adresa aplicației. „Nu meritați să mai stăm pe platforma voastră de 3 lei”, a răbufnit ea.

Anda Adam: „Nicio justificare și 4 conturi șterse peste noapte”

De trei săptămâni, Anda Adam încearcă să își recupereze cele patru conturi de Instagram, însă nu a reușit până acum, chiar dacă a făcut mai multe solicitări aplicației.

„Este groaznic ce mi s-a întâmplat. De 3 săptămâni tot aștept un răspuns și pur și simplu marele Instagram dă Ignore! Nicio justificare și 4 conturi șterse peste noapte. Inclusiv contul pr-ului meu pe online și contul brandului meu! Nicio legătură între ele, dar șterse toate!”, a răbufnit cântăreața, care a așteptat ca situația să se remedieze.

„Am investit mii de euro în campanii de promovare și am pierdut 5 contracte”

Anda Adam spune că, pe lângă cele patru conturi de Instagram pe care le-a pierdut, a rămas și fără toți banii pe care i-a investit în promovarea ei pe respectiva platformă. E și mai supărată pentru că avea și unele contracte, dar și pe acelea le-a pierdut.

„Este inadmisibil așa ceva, atitudinea lor și faptul că nu poți lua legătura cu absolut nimeni de la Instagram să remedieze o situație, mi se pare strigător la cer.

În plină vară, colecția de costume de baie nouă și de o lună nu mai existăm ca brand și au dispărut 20.000 de followersi care erau clienții noștri.

Ce să mai zic de contul meu cu BIFA și 1.3 milioane? Multumesc, Instagram pentru abuzurile făcute! Nu meritați să mai stăm pe platforma voastră de 3 lei, sincer! Ce faceți se cheamă escrocherie! Am investit mii de euro în campanii de promovare și am pierdut 5 contracte din cauza ignoranței și greșelii voastre, pe care nici nu vă interesează să o remediați. Rușine!”, a încheiat ea.

Un nou cont

Cu toate acestea, Anda Adam și-a deschis un nou cont pe Instagam, unde are acum puțin peste 200 de urmăritori.

În descrierea profilului, ea a dezvăluit că și-a pierdut contul oficial unde avea peste un milion de urmăritori, dar a trecut și numerele de telefon ale managerului ei pentru cântări, dar și al PR-ului ei.

Citește și

Iulia Albu a povestit cum a fost jefuită în toiul nopții: „Am dat explicații, în pijamale, ca să nu zic în bikini”