Anda Adam și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. Ce alte vedete autohtone mai sunt ”acolo”

Anda Adam, 43 de ani, activează acum pe OnlyFans, iar decizia ei a fost total neașteptată pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Și-a șocat fanii!

Anda Adam a anunțat pe pagina sa de Instagram că și-a făcut cont pe OnlyFans, plaformă cu conținut explicit interzis minorilor. Cântăreața și-a șocat fanii cu decizia luată.

Pe această platformă activează și Larisa Drăgulescu, Loredana Chivu, Mariana Moculescu, Daniela Crudu.

OnlyFans nu este o platformă de conținut clasică, dar este una care îți oferă perspectiva unor câștiguri substanțiale, motiv pentru care stârnește multe controverse. Inițial, platforma s-a dorit a fi o rețea de socializare, însă a devenit destul de repede un serviciu online unde oamenii pot accesa contra-cost conținut exclusiv pentru adulți.

Platforma nu trebuie, însă, confundată cu un studiou de videochat. Prin achitarea unui abonament lunar, utilizatorii OnlyFans pot vinde sau pot accesa fotografii, videoclipuri și discuții live „unu-la-unu”, care sunt protejate printr-un așa-numit „paywall”. Cei care vor să o vadă pe Anda Adam pe OnlyFans trebuie să plătească lunar un abonament de 9,99 dolari.

„Urmăriți-mă”, a scris artista atunci când a anunțat că și-a făcut cont pe această platformă.

Ce iureș a fost în mediul online!

Anda Adam, în vârstă de 43 de ani, a reacționat în mediul virtual, după ce a fost critată în nenumărate rânduri că folosește filtre la toate pozele postate pe Instagram sau Facebook, pentru a-și ascunde imperfecțiunile.

Recent, artista s-a fotografiat într-o ținută provocatoare și a postat imaginile pe internet, dar a ajuns rapid ținta criticilor: „Numai poze trucate”, „În realitate ești cam urâtă”, „Au sunat ăștia că nu mai au glet pe stoc! Ghici unde e?”, au fost câteva dintre comentariile care au făcut-o pe Anda Adam să reacționeze.

„Am pus o poză și mă uit la comentarii, că îmi apar, nu că intru eu să verific. Nu știu, unii oameni am senzația că ori sunt foarte nefericiți, ori sunt foarte frustrați, ori sunt foarte răi. Dar îmi imaginez că viața lor este tristă, să n-ai ce face și să comentezi. Dragii mei, fiecare pune ce vrea, face ce vrea. M-ați omorât cu filtrele astea.

Da, folosesc ce filtru vrea mușchiul meu! Că așa vreau eu. Poate azi n-am chef să mă machiez și n-am dormit bine aseară. Toată lumea folosește filtre. Voi, fetelor, astea șmechere, care comentați, și voi le folosiți. Rupeți filtrele și nu este niciun fel de problemă. Care e problema? D-aia au fost inventate, fraților! Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit de creier! O fată care arată mișto cu un filtru, arată mișto și în realitate, pentru că așa a făcut-o maică-sa.

O femeie frumoasă, și că e machiată, și că astăzi are un filtru sau nu, e frumoasă pentru că așa s-a născut, are niște trăsături frumoase. Filtrul ăla îți pune acolo trei gene și un anticearcăn, dar nu îți schimbă fața cu totul, fizionomia. Treziți-vă la realitate, că m-ați zăpăcit cu atâtea comentarii! Deci da, e pagina mea, sunt paginile mele și mă postez așa cum am eu chef!”, a transmis Anda Adam, pe contul personal de Instagram.

Citește și

CTP dezvăluie informaţii noi despre implicarea lui Ion Iliescu în Revoluţia din 1989: ”Ați știut?”